Connect with us

Bulvár

Egyszer volt káposztaétel – Finom és olcsó

Megosztás

A finom és egyszerű ételek kedvelőinek vélhetőleg nagyon fog ízleni ez a káposztaétel.

káposztaétel,
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Így készül!

A rizst olajon pici sóval megpirítom, majd forró vizet öntök hozzá és készre főzöm.

A darált húst úgy készítem el, ahogy a pörköltet, hagymát, fokhagymát megdinsztelem, hozzáteszem a darált húst, amit fehéredésig pirítok, teszek hozzá sót, majd levéve a tűzről pirospaprikát és annyi vizet, hogy ellepje.

Teszek bele 2 paradicsomot és 2 paprikàt (felkockàzva), borsot, babérlevelet.

Addig főzöm, míg a hús megpuhul és amíg a zöldségek el nem főnek.

Az utolsó elem a káposzta, amit először kimosok (kétszer), majd sóval egy kevés olajon megpárolom addig, amíg meg nem puhul.

Jénai aljára 1 réteg rizs, 1 réteg darált hús, 1 réteg káposzta majd újra rizs+husi+káposzta,

tetejére tejföl és reszelt sajt.

Sütőben 200 fokon addig sütöm, míg a sajt szépen megpirul.

Jó étvágyat, ehhez az igazán finom és egyszerű káposztaételhez!

Nemes Gyöngyi konyhájából .

Ez is finom!

Friss!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse