Emlékeznek még Petrasovits Annára? Újra felütötte a fejét…..

Petrasovits Anna gondolt egy nagyot és elérkezettnek tartotta az időt, hogy kidugja a fejét a szekrényből. Ha valaki elfeledte volna, Ő volt a rendszerváltáskor az újjáalakult Szociáldemokrata Párt elnöke.

A 2 éves ’56-os hős

Petrasovits Anna szabadságharcos a forradalom kitörésekor két és fél éves volt. Ez nem volt kizáró ok, 2010-ben kitüntették az 1956-os forradalomhoz kapcsolódó díjjal az 1954-ben születettet.

Az egykori politikus a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége nevű fideszes háttérszervezet által rendezett Avanti ragazzi di Buda című október 23-ai megemlékezés vezérszónoka lesz az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének alelnökeként. Magukról annyit írnak honlapjukon, hogy
A millennium évében, 2000-ben alakult ernyőszervezet vagyunk. Számos polgári és keresztény értékrendű, női vagy nőket segítő civil szervezetet képviselve vagyunk jelen a közéletben. Budavári székházunk a közösségteremtés, hálózatépítés kiváló színhelye, ahol szakmai konferenciákat, kulturális eseményeket, előadóesteket rendezünk.

A Magyar Asszonyok

áprilisban előadást szerveztek Kinek az érdeke a hagyományos Európa felszámolása? címmel többek közt az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós részvételével, de megrendezte a Kárpát Medencei Magyar Sakkozó Nők 2. rapid sakktornáját is a Nemzetstratégiai Kutató Intézet dísztermében.

Forrás

Hát akkor avant, azaz előre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük