2017 decemberében vádolták meg szexuális zaklatással Havas Henriket. Talán Ő volt az első “nagyvad”, akivel demonstrálni akarta a regnáló, hogy mekkora “Jani” is Ő. Megtehették, nem kellett kardlapozni a méltánytalanság ellen tüntetőket  csendben tűrtünk.

Hozzászoktunk… ehhez is, de…

Ma már simán karaktergyilkolták le Donáth Lászlót és Annát, Iványi Gábort és egyházát, Márki-Zay Pétert, Hadházy Ákost és a sor csak akkor ér véget, ha besokallunk és felháborodunk. Havas Henrik hosszú hallgatás után szólalt meg az N1TV riportjában.

Egy nyári történettel nyitott, elmesélte, hogy mivel Benkő Lászlóról ír könyvet, Dévényi Tibor, aki régi barát, úgy gondolta, jó ötlet őket műsorában összekötni és élőben meginterjúvolni.

“Lement a műsor és a Retro Rádió egyik vezetője felhívta, hogy hogyan merészelt Mészáros Lőrinc rádiójába behívni (hangban) egy bukott embert.”

Szerinte, ami 2017 decemberében történt,

az pontosan arról szólt, hogy közel 40 év, rengeteg műsor, könyv után simán ki lehet nyírni bárkit, – őt például azért, mer Vonáról könyvet írt a választás előtt – tehát jó lesz, ha mindenki kussol.

Az ATV mindenben rendelkezésükre állt….

“Hogy az ATV miért tette mindezt, egyértelmű, (…) pár hét múlva a kormány 700 millió forintot adott a Hít Gyülekezetnek (…) az Index az írta, hogy megjött Havas Henrik vérdíja. (…) Ez a fajta karaktergyilkosság, ami velem történt, bárkivel megtörténhet.”

Amikor a média kilencvenvalahány része egy kézben van, ehhez minden rendelkezésre áll

“Az verhette ki a biztosítékot a Fidesznél, hogy nem bántam kesztyűs kézzel a hozzá tartozó emberekkel. (…) Mondtam, hogy két típust szeret Orbán Viktor: a biológiailag hülyét, mint Németh Szilárd, vagy a Kósa Lajos és az intellektuálisan romlottakat, mint Gulyás Gergely.”

További érdekességeket az alábbi -7 perces- videóban hallhat. Érdemes rákattintani, Rogánról és az ATV belső ügyeiről mesél a volt műsorvezető.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Henrik!
  Neked örekségedre elment az a kis autószerelő eszed is!
  Hát akkor te ott lennél Orbán
  küszöbén, és véres lenne a pofád a nyalástól!
  Hornak is benyaltál MDF-es létedre!

 2. Nincs mese, mondhat az ember bármit is, Havas az Havas…megkockáztatom, ő már a nemzet Havasává vált…(nem tévesztendő össze Győzikével)…
  Havas is emberből van.

 3. “Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat” ezért vagy te is a kedvence…

 4. Havast nem tudják tönkretenni! Az a szemét dolog, hogy aki elis-meri, gyáva nyúl és gerinctelen féreg, mert nem mer kiállni mel-lette! Persze az irígység is sokat nyom a latban. Modora, meg mindenkinek van, az övé ilyen és kész! Szeretni nem kell, de aki rosszat mond róla, bizonyítja, a saját jellemtelenségét!

 5. “TANÁR ÚR”” KI A FENE NEVEZETT EL TÉGED IGY, TE BEKÉPZELT UNDORÍTÓ FÉREG? BÁRKINEK BENYALNÁL, AHOGY A KORÁBBI HOZZÁSZÓLÓ ÍRTA, CSAK MÁR SENKINEK NINCS SZÜKSÉGE RÁD….EZ A BAJOD! REMÉLEM ( SOKAK NEVÉBEN) HOGY SOHA TÖBBÉ NEM LEHET MAJD LÁTNI, HOGY HÚZGÁLOD A SZÁDAT TE ÁLSZENT, DICSEKVŐ, BEKÉPZELT, MÉLYSÉGESEN OSTOBA, GONOSZ, SILÁNY EMBER …… “TANÁR ÚR”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét