Egy rezsiutalvány rémtörténete, csak erős idegzetűeknek!

Nemzeti kormányunk biztosan nem gondolta, hogy ennyi idegeskedni valót zúdít népére a rezsiutalvány cuccal, hiszen a cél a hálás tömeg szavazata lett volna. Ezt pedig a kanosszajárás nem segíti elő.

Egy újabb kétes iksz története….

A Facebook kimeríthetetlen tárháza az ilyen és ehhez hasonló eseteknek:

“Édesanyám 84 éves kisnyugdíjasnak hétfőn vitte a postás eme kegyet, sajnos nem hallotta a csengetést mert az udvaron volt. Értesítés bedobva, de sajnos nem tud elmenni, mert nagyon messze a posta, lába meg nagyon fáj.

Segíts lányom…….mint mindig

Tegnap elmentem kérni egy meghatalmazást A4-es lap, pontosan kitöltve, 2 tanúval aláíratva ahogy illik, utána nyakamba a várost, ő Szabadhegyen lakik, vele is aláíratni, értesítést elhozni. Ma megpróbáltam átvenni…….mondja a hölgy, hogy erre bizony nem adja oda. Sok alkalmazott van a postán, de éppen tegnap tőle kértem a meghatalmazást, de ez nem hivatalos szerinte………

Mert? Nem postai alkalmazott előtt lettek aláírva! Mondom, ha a két tanút, meg édesanyámat ide tudnám cipelni, akkor már át is tudná venni……..de ő akkor sem adhatja oda, bármennyire az egy szem gyereke vagyok. Akkor már idegesen, kérem a posta vezetőjét! Nagyon udvarias volt, és elmondta ugyanazt.

Mondom, akkor kössünk már valami egyezséget, ezt hogy lehetne megoldani?

Először menjek ki én is ismét Szabadhegyre, mondtam szó sem lehet róla…….az én időm is pénz……na akkor kiviszi édesanyám postása a MEGHATALMAZÁST hétfőn! /Nem az utalványt, mert azt csak egyszer lehet kézbesíteni! Akkor ott leigazolja, hogy valóban anyukám adta hozzá az aláírását, beviszi a postára, majd az én postásom meg dob be nekem egy értesítést…..hogy mindez megtörtént, utána ismét elmehetek a két értesítővel a postára, és felvehetem! :( Mondom neki, ha ezek után visszaküldik……mert a 10 nap le fog telni, csinálok akkor palávert, lehet, hogy úgy fognak elvezetni. Neki is elmondtam, hogy ebben van orbán levele, hogy törődik a nyugdíjasokkal…………jobb lenne ha nem törődne, mert amivel elkezdtek foglalkozni, az már mind romokban…..

Nem mosolyogva!

Ezután jön majd a harmadik menet, mert mindenkinek átutaláson vannak a számlái……….de csak végzek velük márciusig ………. Ezek után minimum érdemkeresztet adnak a törvény megalkotójának, amit én kívánok azt nem írom le……..de gondoljátok hozzá!

Ui: ami lemaradt………..egy saját kezűleg írt végrendeletet, két tanúval a közjegyző elfogad!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak úgy kérdem, egy postai alkalmazott nagyobb felhatalmazással bír, mint egy közjegyző?”

4 hozzászólás

 • 2019.09.21 - 12:27
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a ,,nesze semmi, fogd meg jól,, kategória !
  A haszon meg a kövér nyomdákban fölöződik le !

  Válasz
 • 2019.09.22 - 14:58
  Közvetlen hivatkozás

  Budapesten a postás szinte csak az értesítőket dobja be vagy azt se.A postán lehet átvenni de külön ablaknál a megkülönböztetés miatt.
  Barna

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük