Connect with us

Blogbazár

Eredeti ÁVO-s kabát ajándékba Lánczi Tamásnak, hogy legyen „miben nyomozgatnia”

Llánnczi
Megosztás

Keresztény Zoltán, az Orbán Viktor és köre elleni különleges akcióiról elhíresült jogász, most Lánczi Andrást vette célkeresztbe, majd találta el egy szó szerint „személyre szabott” ajándékkal.

Orosz mintára

Eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot vittünk a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökének, hogy legyen miben nyomozgatnia

– indul a bejegyzés majd így folytatódik:

Az orosz mintára létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal ugyanúgy politikai okokból üldözi a magyar állampolgárokat, mint ahogy a rendszerváltás előtt az ÁVÓ (Államvédelmi Hatóság) vagy a Belügyminisztérium hírhedt III/III-as ügyosztálya is tette. A jogutód Szuverenitásvédelmi Hivatalnak azonban még mindig nincsen hivatalos címe, se rendszeresített egyenruhája, ennek ellenére a napokban megjelent hírek szerint a nyomozásaikat már elkezdték, egyenesen börtönnel fenyegetve a magyarokat.

Ezért aztán a Hivatal – ezek szerint Home Office-ból dolgozó – elnökének, Lánczi Tamás Elvtársnak az otthoni bejárata elé vittünk egy a munkájához illő, eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot, hogy legyen miben nyomozgatnia.

Nem hagyhatjuk, hogy az elvtársak fázzanak

Mostanában megint hideg napok vannak, ezért a kabát egy szintén korabeli irhabéléssel is el van látva, mert azt nem hagyhatjuk, hogy az elvtársak fázzanak. Kicsit fájt is a szívem, hogy ott kellett hagyjam, mert ez a kabát valóban történelmi darab, hiszen Lánczi Elvtárs előtt is tényleg egy ÁVÓ-s viselte annak idején, de azt hiszem a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökén is igazán jól fog állni. Illik rá. Illik hozzá.
A végére pedig azt üzenjük a modern kori elvtársaknak, hogy semmi sem tart örökké: ahogy az ÁVÓ vagy a hírhedt III/III-as ügyosztály sem tartott örökké, úgy a Szuverenitásvédelmi Hivatal sem fog…”

Ezeket olvasta már?

lánczi,

Szerző