Connect with us

Blogbazár

Havas Henrik: Bu#i-e Magyar Péter?

propagandakormány,
Megosztás

Havas tanár úr, megint odapörkölt, természetesen tőle megszokott magas hőfokon, Bejegyzése tárgya és témája ezúttal az egyi Magyar Pétert  ekéző „főmegafon” Apáti Bence egykori balet-táncos. 

Apáti Bence legutóbbi Facebook-bejegyzése azt sugallja, hogy igen

Azt hiszem, a Fidesznek itt a vég. Ezzel az Apáti-bejegyzéssel az én fejemben úgy érzem, eldőlt, mit gondoljak Magyar Péterről. Emlékeim szerint én azzal nyitottam, hogy ezt a fickót Rogán Tóniék küldték. Egészen mostanáig ambivalens érzéseim voltak vele kapcsolatban. Már-már elhittem, hogy Orbán meg a Rogán vele akarja feldarabolni az ellenzéket. Aztán meghallgattam, mit mondott Bolgár Gyurinak az orosz-ukrán háborúról, és már akkor majdnem biztos voltam benne, hogy a volt igazságügyi miniszter volt férjét nem küldhette a Fidesz. Azért nem, mert az összes fideszes baromságot felsorolta, mint hogy az ukrán, mint nemzet nem is létezik, meg hogy Ukrajnában többen beszélnek oroszul, mint ukránul. Szóval gátlástalanul felmondta a Szijjártó-féle faszságokat, de a Magyar ártatlanságáról igazán ma éppen Apáti Bence győzött meg a prosztó buzizásával.

Magyar Péter

Ez az ember nem lehet beépített ember

Mert őszinte, és néha olyan hülyeségeket mond, hogy arra senkit nem lehet hibátlanul betanítani. Szerinte a nyugati segítség eladósítja Ukrajnát, hiszen „az ukrán földek jelentős része” nyugat-európai oligarcháknál vannak, az Egyesült Államok pedig befolyási övezetet épít, ahogy tette azt korábban Irakban és Afganisztánban is. Hát őszintén! Ebben a Magyarban még mindig van egy jó adag fideszes. Ennek ellenére komoly esélyei lehetnek, mert akinek akkora bunkók az ellenfelei, mint az Apáti Bence meg a Hidvéghi Balázs, az nyerésre van ítélve.

,,Tudod mit? Lehet, hogy így lesz.”

Nemrég egy zárt beszélgetés során megint felidéztem az 1998-as beszélgetésemet az azóta sajnálatosan elhunyt Wermer Andrással. Ő volt a Fidesz kampányfőnöke, és ő találta ki nekik azt, hogy polgárok. Miután győztek, a Pozsonyi úti irodámban megbeszéltük a történteket. Akkor mondtam neki, hogy:

,,Figyelj, András! Én már most mondom, hogy 2002-ben jön egy 60 körüli, 180 centinél magasabb férfi, aki elegáns, mert jól áll neki az öltöny. Ő fogja megverni Viktort.”

Még azt is mondtam, hogy: ,,Az illetőt Medgyessy Péternek hívják.
Wermer eleinte mosolyogva hallgatott, aztán azt mondta, hogy:

,,Tudod mit? Lehet, hogy így lesz.”

Így is lett.
Remélem, az Ágnes nem hazudtol meg, de amikor ez a Magyar Péter először feltűnt, azt írtam, hogy Rogán, Habony, Orbán Balázs meg az államtitkárok után végre látok egy fideszest, aki úgy néz ki, mint egy férfi. Talán még Apáti Bence is érti, hogy mire gondolok!

-fejeződik be a poszt.

…és jött -nem a doktor, hanem- a vállasz…

„Henrik bá’, tessék szépen megnyugodni! Nem az esetem; nem csípem a randa dagadt komcsi férfiakat. Persze aranyos ez a “b@@i-e Apáti Bence, Havas Henrik azt sugallja, hogy igen, mert nem olyan randa és dagadt, mint Henrik, valamint balettozott” kontent, de azért tud ennél jobbat is.”

Kapcsolódó

Magyar Péter

Szerző