Connect with us

Blogbazár

Perintfalvi Rita a noÁr mozgalom önfelfüggesztéséről

Perintfalvi Rita: aki gyűlöletet vet, halált arat
Megosztás

Tegnap Molnár Áron, a noÁr mozgalom vezetője bejelentette, hogy a 2018-tól működő csapat egy időre elcsendesedik, megpihen. Ezzel a nyilvános poszttal szeretném megköszönni kedves Áron Neked és csapatodnak mindazt, amit a magyarországi demokrácia építéséért és a civil aktivizmus felélesztéséért tettetek – kezdte posztját Perintfalvi Rita.

Figyeltetek azokra, akikre senki nem figyel

Elképesztően sok fontos ügy mellé odaálltatok, figyeltetek azokra, akikre senki nem figyel, hangot adtatok azoknak, akiket elnémítottak, kiálltatok azok mellett, aki egyedül védtelenek lettek volna. Sikerült hatalmas tömegeket utcára vinnetek, rengeteg adományt a fontos ügyek számára összegyűjtenetek és sikerült felébresztenek a fiatalokban is a magukért és az ország ügyeiért való kiállás igényét és felelősségét. Amit végbevittetek az történelem formáló erővel bír. A Ti neveteket arany betűkkel fogják írni az emlékezet könyvében, ahova azok nevei kerülnek, akik valóban rengeteget tettek azért, hogy ez a világ egy jobb, emberibb és igazságosabb hely legyen. Számomra Ti vagytok a „demokratikus hősök”!

Mindent köszönünk

És külön köszönöm azt Áron, hogy a rengeteg nemtelen mocskolódást a kormánypropaganda, sőt bizonyos ellenzéki influenszerek és fotelhuszárok részéről ilyen hosszú ideig el bírtátok viselni. Nem is beszélve a személyes támadásokról és fenyegetésekről is, amiket kaptál. Most is látom a káröröm hullámot, amivel reagálnak. Pedig azzal, hogy a noÁr elcsendesedik, minden magyar demokrata hatalmas veszteséget szenved. Ami fájdalmas ugyan, mégis teljesen megértjük a döntéseteket. Minden segítő munkában, így ebben a misszióban is nagyon fontos a megpihenés, a visszavonulás, az elcsendesedés ideje. Köszönöm ezeket a gondolataidat:

„A harc egy szabadabb és nyitottabb országért természetesen nem állt meg, ha szükség lesz ránk, visszatérünk.”

Olyan ember vagyok, aki nagyobb összefüggéseiben szemléli a pillanat történéseit, mint a legtöbben, így az a vízióm van Áron, hogy az idő, amikor újra igen nagy szükségünk lesz Rád, hamarosan eljön. De most figyeljetek elsősorban Magatokra és gondoljatok arra, hogy rengetegen hálás szívvel gondolunk Rátok! Mindent köszönünk – fejeződik be a teológus posztja.

Előzmény

noÁr

Szerző