Ordítani kell attól, hogy erkölcsileg mennyire aberrált ez a fideszes rendszer – Ötven év, mire a normalitás visszatér hozzánk

A fideszes többség 2011-ben fogadta el az ország új alkotmányát, amit ők Alaptörvénynek neveztek el. Az Alaptörvény elején levő Nemzeti hitvallás tartalmazza a pl. a következőket: “Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét. Becsüljük országunk különböző vallási hagyományait.”

Az Alaptörvényt  Szájer József írta a laptopján

“Valljuk, hogy együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet, összetartozásunk alapvető értékei a hűség, a hit és a szeretet.”
“Valljuk, hogy a huszadik század erkölcsi megrendüléshez vezető évtizedei után múlhatatlanul szükségünk van a lelki és szellemi megújulásra.”

Ennek megfelelően neki is fogtak a az ország erkölcsi, szellemi és minden téren való megújításának. Ennek első lépése az volt, elrendelték, hogy a Hitvallást minden közintézményben ki kell függeszteni. Mert azt szent. Oltárként imádják majd az emberek. Az Alaptörvényt saját bevallása szerint Szájer József írta a laptopján, mint Alkotmányozó Atya. Aki a fent írt alkotmányos követelményeknek megfelelően a család és a keresztényi szeretet, valamint az említett erkölcsi megújulás nevében büszkén mászott ki egy brüsszeli melegbár
ablakán és csúszott le az ereszen. Mielőtt oda bement, nyilván telefonon jó éjszakát kívánt az általa írt Alaptörvény megtartásán alkotmánybíróként őrködő feleségének. Aki korábban az Országos Bírói Hivatal elnöke volt és aki heti öt bugyi használatát írta elő magatartási kódexében a bírónőknek!!!!

Ordítani kell attól, hogy erkölcsileg mennyire aberrált ez a rendszer, aminek, és fenntartóinak feltétel nélküli tiszteletét a pökhendi Fidesz elvárta, ráparancsolta a magyar népre!

Le kell írjam én is. Nem az a baj, hogy Szájer homosexuális. Ez senkire nem tartozik. Az viszont annál inkább, hogy a melegek jogainak folyamatos korlátozásában pl. az élettársi kapcsolat terén, a házasságkötés, valamint az örökbefogadás terén aktív résztvevője volt a jogalkotásnak.

Egy magából kifordult, erkölcsileg meghasonlott fideszes ország  lettünk

Bayer Zsolt, Orbán szócsöve maga is nyilatkozata, ami már köztudomású, hogy a Fidesz vezetése 30 éve tud melegségéről, amit ő “hibás szerkezetű embernek” nevezett és kockázatnak tartott. A Fidesz folyamatos homofób kommunikációja pedig a hibbantak szavazatainak megszerzését szolgálta ezen a téren is.

Egy magából kifordult, erkölcsileg meghasonlott ország lettünk. A Fidesz vezetése saját nem létező erkölcsét, képmutató, haszonleső világnézetét kényszerített rá erre a Hazára. Egy ismerten homosexuális által írt Alaptörvényre, annak keresztény értékeire hivatkozva üldözik nálunk a melegeket, korlátozzák jogaikat, emberi méltóságukat. Szóval valóban megújították Magyarországot. Teljesen. Ötven év mire a normalitás visszatér hozzánk. De ehhez el kell takarítani őket az útból.

A Szájer ügy kapcsán visszafolythatatlan tört fel az elnyomottak dühe, vad kacaja, amivel bele röhögtek a Rendszer rothadó pofájába. Elmúlt a félelem. A szabadság érzése kezdi felváltani a rettegést. Az Orbán rendszer halott. A patkányok menekülnek…

(Minden a Szájer-ügyről itt.)

fideszes

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük