BulvárKék fény

És ez nem vicc! – Rablással akarta visszaszerezni az elveszített pénzét

rablás

A józsefvárosi rendőrök rablás miatt indítottak nyomozást, amit a napokban befejeztek, egy férfi 2021. december 13-án egy józsefvárosi lottózót rabolt ki, méghozzá elképesztő indoklással.

A kaparós sorsjegy átka

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki tavaly decemberben bement egy lottózóba és az eladót megfenyegette, majd fellökte. A kasszában lévő pénzt felmarkolta és elmenekült. A fővárosi nyomozók azonosították az elkövetőt, és a 31 éves B. János ellen 2022. május 1-jén elfogatóparancsot adtak ki.

Eredményes körözés

A férfi május 11-én feladta magát a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vallomást tett és elmondta, hogy a bűncselekmény előtti napokban 300 ezer forintot vesztett kaparós sorsjegyeken és csak annyi pénzt akart elvinni, amennyit elvesztett. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat átadták az ügyészség részére. ​

(Forrás)

Hasonló

About Author

Szólj hozzá!