Ez a 4 csillagjegy szereti legkevésbé önmagát

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem egyszerű az embernek olyannak elfogadni magát amilyen, egyes csillagjegyek szülötteinek  még ennél is több gondot jelenthet önmaguk szeretete, tehát nemcsak elfogadni, de meg is szeretni azt  az ember, milyennek  belülről kifelé nézve látják magukat.

Szűz

Lehet, hogy a szüzek kritikusak másokkal szemben, de még inkább magukkal szemben. Mindig arra törekszenek, hogy kijavítsák a rosszul működő dolgokat, és néhányuk számára ez azt jelenti, hogy megpróbálják a problémákat megtalálni. Magas szintűeknek tartják magukat, ami gyakran irreális, tehát ha nem érik el azt a szintet, úgy érzik, hogy folyamatosan kudarcot vallanak. Szeretik ellenőrzés alatt tartani azokat a dolgokat, amik velük történnek, és magukat hibáztatják az ellenőrzésükön kívül történő dolgokért annak ellenére hogy logikusan felismerik, hogy nincs olyan amit ne tettek volna meg érte.

Hogy segíthetsz neki: Ha van egy szűz az életedben, nyugtasd meg, hogy bár nem tart mindent a kezében, ez nem tükrözi őt. Bátorítsd őket amikor elérik céljukat, nem sajátos módon tudasd velük amikor jól csinálnak valamit. Amikor elkezdenek dühöngeni a rossz dolgok miatt, hagyd hogy jöjjön ki, de ne felejtsd el emlékeztetni a jó dolgokra. A szűz keményen dolgozik annak érdekében hogy minden a lehető legjobb legyen, de ösztönözd hogy néha meg kell állni és pihenni egy kicsit.

csillagjegy

Bak

A szűzhöz hasonlóan a Bak is szereti, ha mindent ellenőrizni tud maga körül. Nagyon odaadóak és szorgalmasak, de gyakran átlépik a határaikat. A csillagjegy szülöttei általában az önértékelést igazítják az élet minden terén a sikerességhez, így ha valamelyik terület nem tűnik jónak, akkor magukba keresik a hibát. Értékeiket befektetik teljesítményükbe, és nagyon magas színvonalúnak tartják magukat. A csalódások elkerülése érdekében hajlamosak a pesszimistább oldalra is hajlani, bár ez gyakran negatív képet mutat a magukról és a velük kapcsolatos jó dolgokról.

Hogyan segíthetsz nekik: Ha van egy Bak az életedben, akkor vedd észre az ő eredményeit, de tudasd vele azokat a dolgokat is, amelyek nem feltétlenül ehhez a sikerhez kapcsolódnak. Nem fognak segítséget kérni, és utálják azt gondolni hogy valaha is szükség lehet rá, de mond el nekik hogy ott vagy mögöttük ha valaha is szükségük lesz valamire. Támogasd őket, de ne adj benzint a tűzhöz. Mond hogy hébe hóba tartsanak szünetet, és ne higgyék azt hogy ez a gyengeség jele.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük