Ezt kapd ki, ezért akarta lefejelni egy agresszív asszony a kalauzt

A tiszakécskei rendőrök a napokban fejezték be az eljárást egy 29 éves agresszív asszony  ügyében, aki le akarta fejelni a jegykezelőt, amiért az segíteni próbált a nő gyermekének.

Nem gondoltuk volna

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás a Tiszakécskei Rendőrőrsön, mivel a nyomozók tudomására jutott, hogy kalauzt bántalmazott egy utas. Az incidens tavaly október 23-án történt egy Tiszakécske-Kecskemét között közlekedő vonaton.

A jegykezelő a rendőröknek elmondta, hogy a szerelvényen utazott egy társaság – két férfi, két nő és egy gyermek –, akik hangoskodtak és obszcén szavakkal illették egymást. A csapat férfi tagjai néhány alkalommal meg is ütötték a nőket. Mivel az asszonyok ezt viszonozták és láthatóan jól szórakoztak, így ezzel nem foglalkozott. Azonban nem sokkal később az egyik férfi a kislányt kezdte pofozni, aki ezen sírva fakadt, ezért úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A hangoskodó bandának ez nem tetszett, és támadólag léptek fel a jegykezelővel: a gyermek anyja egy különösen agresszív asszony a férfi kezére ütött, majd próbálta lefejelni. A vita szerencsére nem fajult tovább, mivel az utasok közül többen a kalauz segítségére siettek, aki időközben a rendőrséget is értesítette a történtekről. Amikor a vonat a megyeszékhelyre ért, a járőrök már az állomáson várták az agresszív társaságot és intézkedtek velük szemben.

A tiszakécskei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves szelevényi nőt, aki elismerte bűnösségét, és annyit tudott felhozni mentségére, hogy a 11 éves kislány nevelőapja csupán játékból ütötte meg a gyermeket. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg illetékes ügyészségnek.

-írja a police.hu.

A nap más hírei!

One thought on “Ezt kapd ki, ezért akarta lefejelni egy agresszív asszony a kalauzt

  • Jó reggelt.Gondolom az e fajta agresszív,primitív,antiszociális viselkedés a cigányoknál természetes,hogy játékból ütöm a másikat.Ezek a cigányok alapból ilyenek,ordibálnak,hangoskodnak,hőbörőgnek,rögtön ütni-verni,bántalmazni a másikat.Az ilyen véglény,nem ember,deviáns,primitív állat,de sajnos ez van fehérben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük