Bulvár

Hűsítő percek, minden csillagjegynek – Lehet, hogy vágyat érzel arra, hogy visszavágj valakinek, aki kritikus volt veled az elmúlt napokban, de valóban megéri?

időjárás
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ebben a kánikulában szinte valamennyi csillagjegy szülötte lassít egy kevéssé, de az élet ilyenkor sem áll meg, hogy mennyire így van alább bizonyítjuk is.

Kos

Úgy tűnik, hogy egyes emberek sportot űznek abból, hogy megnehezítsék a saját életüket, de te nem vagy olyan. Neked nincs időd olyasmire, ami nem egyenes, egyértelmű és őszinte és a mai nap ebből a szempontból kedvezni fog neked.

Bika

A pénzügyi kérdéseket a mai napon könnyedén kell kezelned. A bolygók azt üzenik, hogy ha nem veszel semmit túl komolyan, akkor nem is történhet semmilyen komolyabb baj.

Ikrek

Könnyedén meglátod ma a jót az emberekben. Arra is rájössz csillagjegyed szerint, hogy ha valami maradandót akarsz létrehozni, akkor egyesítened kell erőidet azokkal, akiknek hasonló elképzeléseik vannak, mint neked.

Rák

Kissé sebezhetőnek érzed most magad, ami fura, hiszen a Nappal a jegyedben a világ tetején kellene érezned magad. Bármi is aggasszon, felejtsd el, hiszen a Te csillagjegyeddel  semmi rossz nem történhet.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!