Ezt stíröld! Szuper júliusnak néz elébe a legtöbb csillagjegy! Hogy a Tiéd is, azt itt csekkolhatod!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindenki szeretné tudni, hogy vajon mi vár rá a jövőben. Természetesen mind pozitív, mind negatív események bekövetkeznek az életünkben és ez elkerülhetetlen, hiszen így maradhat fenn az egyensúly. A kettő egymás nélkül nem létezhet. Mi most azokra a pozitív dolgokra szeretnénk koncentrálni, amelyek az egyes csillagjegyeket érinteni fogják a 2022-es év második felében.

Kos

Az előző időszak némileg csalódás volt számodra. Olyan helyzetekkel szembesültél, amelyekért kizárólagos felelősséget kellett vállalnod és időnként úgy érezted, hogy nincs hatásod a dolgokra. A következő időszak azonban pozitívabbnak bizonyul. Sokkal jobban képes leszel a dolgokat az irányításod alatt tartani, ami a személyes fejlődésnek is köszönhető.

… szerdán pedig….

Ma legyen nagyon óvatos a viccelődéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerű félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elővigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielőtt az elharapózna!

Bika

Elég nehéz természeted van, ezért folyamatosan akadályokba ütközöl, amiken nem valami egyszerű túljutnod. Az elkövetkező félévben megpróbálod félredobni a makacsságodat. Elkezdesz egy olyan változáson keresztülmenni, amelynek hatására pozitívabbá válsz és képes leszel egy szebb jövőképet levetíteni magad elé.

… szerdán pedig….

Ma minél több időt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezőleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelően, töltsön minél több időt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Bika!

Nyilas

Mint Nyilas, nagyon szereted felfedezni a világot, minden új dolog érdekel. Jellemzően kifelé tekintesz. Az elkövetkezendő időszakban azonban jellemző lesz rád, hogy sokszor fogsz magadba nézni és a felfedezésnek egy új dimenzióját fogod megtapasztalni, az önmagad felfedezését.

… szerdán pedig….

Ma egy különös erőtér lengheti körül önt, kedves Nyilas, melyet mások érzékelve, felnézhetnek önre, ez pedig remek táptalaja annak, hogy átadja tudását és tapasztalatait a környezetében élőknek is, segítve nagylelkűen ezzel boldogulásukat. Legyen most bőkezű velük, s ők sem fukarkodnak majd, ha legközelebb ön szorulna segítségre!

Bak

Jellemző rád, hogy soha nem vagy elégedett önmagaddal. Mindig többet és jobbat akarsz elérni és ez egy stresszforrás számodra. Az elkövetkezőkben megtanulod, hogy fogadd el önmagad és hogyan becsüld meg az értékeidet, eddig elért eredményeidet. Ünnepled az erőfeszítéseidet és megtanulod elengedni azokat a dolgokat, amelyek teljességgel elérhetetlenek.

… szerdán pedig….

Ma sok jó ötlete támadhat, melyeket készséggel megoszt környezetével annak reményében, hogy egy párbeszéd alakul majd ki, s együtt messzebbre juthatnak. Ne vegye zokon, kedves Bak, ha minden igyekezete ellenére nem ezt tapasztalja, hiszen, nem mindenki képes olyan összetetten gondolkodni, mint ön. Jegyzetelje le körvonalakban, amire ma rá akart világítani, s próbálja holnap újra a dolgot!

<<< Olvasásra ajánlva…>>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük