Fazekas Sándor miniszter agya is ledobta a láncot, bogárevést vizionál

Hír TV számolt be Németh Szilárd fórumáról, amin részt vett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is, aki minden eddiginél parádésabb érvet talált arra, miért ne fogadjon be Magyarország bevándorlókat.

A miniszter ugyanis közölte, ha az ország ezt megteszi, akkor fel kell adnia a hagyományos magyar ételeket is.

Fazekas ismertette álláspontját:

Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De ha ezt az értékrendet – ami a keresztény Európa értékrendje – föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság.

Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomjárók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek. Mert tudjuk, mi a húsvét, mi a karácsony, mi az, hogy vasárnap, mikor van reggeli, ebéd és vacsora – de más kultúrákban ez teljesen máshogy van.

És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg. Mondjuk a mohamedán nem eszi meg a disznóhúst, a keresztények pedig igen. Ha jól meg van tisztítva, jól van tartva a disznó, akkor elfogyasztjuk. Ez nem mindenhol törvényszerű, más népeknek más szokásaik vannak, ezt tartsuk tiszteletben.

(Forrás: 24.hu)

mnky_ads id=”10553″]

Ez kampány őrület

Bocsánat a késésért… – így nyitott Orbán a spontán aláíráskoldulásán

2 hozzászólás

  • 2018.02.21 - 17:38
    Közvetlen hivatkozás

    Egy szin vonalon mind a kettő!Fura az arca?”Pityokázott?Nem vesszük be mennél jobban nyomják a” sódert” annál jobban bevadul a nép..Beszéljen a házáról amiről az ujságok irnak!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük