Az első pénz, ami nem kell a Fidesznek – persze szóban!

Az EU alapjogi ügynöksége (FRA) legfrissebb jelentése szerint a rasszizmus mértéke nem csökkent Európában, és az Egyenlő Bánásmód Hatóság felmérésére hivatkozva azt is kiemelték, hogy a magyaroknak több mint az egyharmadát érte már valamilyen hátrányos megkülönböztetés.

Fidesz-reakció

Az EU alapjogi ügynöksége (FRA) által közzétett jelentésből az látható, hogy Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei, még ennél a szervezetnél is

– mondta Hidvéghi Balázs,  a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek.

Hidvégi ezt arra mondta, hogy az FRA az antiszemitizmus európai jelenlétével kapcsolatban idézte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) álláspontját is, miszerint a Soros György elleni kampány megmérgező üzenetei ártanak Magyarországnak.

Hidvéghi tolmácsolásában a Fidesz azt kommunikálja, hogy

“a jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok Magyarországról, amelyeket a “Soros-hálózat” terjesztett.

A többi között szerepel a jelentésben az a kitétel, hogy ha valaki Soros Györgyöt támadja vagy vele vitában áll, az antiszemitizmus – állította Hidhéghi, noha a jelentésben ez a kitétel nem szerepel.

“Miközben mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt bajunk – ő egy magyar származású ember –, hanem a nézeteivel és a bevándorlást segítő tevékenységével”

Hozzátenni, hogy Soros György egy spekuláns, aki spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénze, amit most a migráció szervezésére akar felhasználni. Továbbá megüzente Sorosnak:

Mi azonban nem kérünk ebből, és az olaszokkal együtt azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét.

(forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük