Sport - Városi Kurír

Sorting by

×

Betlehem Dávid hetedik, míg Rohács Réka a 15. helyen végzett 5 kilométeren

Betlehem Dávid a hetedik, Rasovszky Kristóf pedig címvédőként a kilencedik lett hétfőn a nyíltvízi úszók 5 kilométeres versenyében. A nőknél Rohács Réka a 15., Balogh Vivien pedig a 24. helyen végzett a Lupa-tavon zajló világbajnokságon.

Tovább

Magyar ezüstérem a nyíltvízi úszók csapatversenyében – Csak a célfotó döntött a mieink javára

A Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású váltó 1:04:43.00 órás eredménnyel végzett a második helyen a németek mögött, az olaszokat célfotóval megelőzve.

Tovább

Az első helyen célba ért Justin Resst előbb kizárták, majd mégis ő kapta meg az aranyérmet

Férfi 50 méter háton Justin Ress szerezte meg az aranyérmet honfitársa, Hunter Armstrong előtt. Ress már a bajnoki interjúra készülődött, amikor kizárták, ám a program végén érkezett a hír, hogy a bírák visszavonták ezt a döntésüket, így mégis Ress lett a világbajnok.

Tovább

Hosszú Katinka este hétkor úszik a 400 vegyes döntőjében!

Hosszú Katinka az ötödik idővel bejutott a döntőbe 400 méter vegyesen a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság szombati zárónapján. A szám másik magyar versenyzője, a tavaly Európa-bajnoki ezüstérmes, olimpiai-6. Mihályvári-Farkas Viktória 9. helyen zárt összesítésben, így nem lesz ott az esti programban.

Tovább

Milák Kristóf 100 méter pillangón is aranyérmes

Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Szabó Szebasztián óriási egyéni csúccsal, 21.60 másodperces idővel a negyedik helyen végzett 50 méter gyorson.

Tovább

Ötödik a 4×200 méteres magyar férfi gyorsváltó

A 4×200 méteres magyar férfi gyorsváltó az ötödik helyen végzett csütörtökön a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. A Márton Richárd, Németh Nándor, Holló Balázs, Milák Kristóf összeállítású egység 7:06.27 perces országos csúccsal ért célba a fináléban.

Tovább

Milák Kristóf a legjobb idővel elődöntős 100 méter pillangón

Milák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Szabó Szebasztián a 12. helyen bejutott az elődöntőbe 50 méter gyorson. Molnár Dóra a hetedik, Burián Katalin a kilencedik idővel bejutott az elődöntőbe 200 méter háton.

Tovább

Németh Nándor és Kós Hubert is világbajnoki hatodik

Németh Nándor hatodik helyen végzett 100 méter gyorson szerdán a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Kós Hubert a hatodik helyen végzett 200 méter vegyesen, míg Kapás Boglárka címvédőként hetedik lett 200 méter pillangón.

Tovább

Negyedik helyen végzett a női kardcsapat, hetedik lett a férfi párbajtőrcsapat

A magyar női kardcsapat a negyedik helyen végzett a törökországi Antalyában zajló vívó Európa-bajnokság szerdai zárónapján, miután a bronzmeccsen 45-41-re kikapott Ukrajnától.

Tovább