Gábor György: ….a lopásban szenvedőkre végbélszuszpenzió vár….

Kásler Miklós neve ma még nem mond sokat az átlag polgárnak, de az orbáni terv az, hogy országszerte világhírűvé tegye. A hírek szerint Ő váltja Balog mindenminisztert posztján. Előzetesen pár általa vallott tézist érdemes megismerni, no nem azért, hogy kövessük, csak hogy tudjuk ki-mi vár ránk.

Tízparancsolat

“Tudni illik a halálos betegségeknek jó 70-80%-át a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni.”

 

Gábor György vallásfilozófust a Tízparancsolat – értelmezése késztette arra, hogy közösségi oldalán foglalkozzon Kásler agymenésével:

“Az frankó, hogy a Tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 70-80%-át el lehet kerülni, s különösen frankó, ha ezt egy országszerte méltán neves magyar orvosprofesszor mondja.

Ha például valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy faragott képet, vagy hasonmást készítsen arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt, máris kap egy faragott kép tablettát és kész. A házasságtörés ellen végbélkúp alkalmazandó, a Tisztelt apádat és anyádat-ban szenvedők infúzióra köttetnek. Aki az Örökkévaló nevét hiába veszi a szájára, injekció kúrával kezelendő, a lopásban szenvedőkre végbélszuszpenzió vár, kapszula segít a hamis tanúbizonyságot tevőkön, belsőleges oldat azokon, akik megkívánják felebarátjuk házát, feleségét, szolgáját, szolgálóleányát, ökrét, szamarát, bármit, ami a felebarátjáé. Annak, aki a szombatról nem emlékezik meg, kisebb korrekciós műtét javaslandó, aki gyilkol, intrathecalis kezelésben részesül.

Ha a konzervatív gyógymód nem vezet eredményre, a Tízparancsolat bármely igéjét elutasító azonnal Hegyi beszéd zárt osztályra utalandó.
Mellesleg Kásler Miklós diagnózisa nyomán a miniszterelnöknek és volt kormánya több tagjának már rég elfekvőn volna a helye.

A Balog-pótló Kásler Miklós: a halálos betegségeknek jó 70-80%-át a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük