Balog Zoltán az alásöpört temérdek hatáskör valamelyikét – mindegyikét?, egyiket sem? – remekül végezheti, mert Orbán azzal fizette ki, hogy több, mint tíz hellyel előrébb rakta a Fidesz-listán. Rogán Antal nem volt ilyen szerencsés.
[mnky_ads id=”10551″]

Egészségügy, ami Balog szerint “remekül van”

Biztosan nem így látja a helyzetet Dr. Duray Gergő, az orosházi kórház főigazgatója, aki január elején körlevelet írt minden, a kórház által kiszolgált település önkormányzatához, hogy ha lehet, a 2018-as költségvetés tervezésekor gondoljanak a kórházra is. A főigazgató szerint a kórház akár „havi rendszerességű működési támogatást” is szívesen fogad, de a beruházások, az ingatlanfelújítások vagy a kórházi gépek felújításában is elkél a segítség.
[mnky_ads id=”10552″]

Zaciban a miskolci kórház sugárterápiás gépei

Kunyerálás

Erre fel Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti képviselője kérdéssel fordult az ügyben Balog Zoltán emberierőforrás-miniszterhez, és arról érdeklődött, mi lehet az oka annak, hogy, ha minden jó úton halad, akkor akkora a gond Orosházán, hogy az igazgató koldulni kényszerül.

Kórházválság – pénztelenség és hazugságspirál

Minden nagyon szép, minden nagyon….

Balog helyett Rétvári Bence államtitkáré lett a megtiszteltetés, hogy válaszra méltathassa képviselőtársát és rajta keresztül munkáltatóját, azaz Önt, kedves olvasó. Nem sok köszönet volt benne, kifejtette a válasznak nevezett reakciójában, hogy a szocialisták lerombolták az egészségügyet, a Fidesz meg rendbe tette, és most minden rendben van.
[mnky_ads id=”10553″]
Miből gondolja azt egy közszolga, hogy megengedhet magának a parlamentben egy ilyen választ? Miből gondolja továbbá, hogy másnap még lesz íróasztala, ahová leülhet? Ja, abból, hogy nyolc éve teheti? Ebben az esetben a mi (ön) felelőssége sem zárható ki.

„Migráncshiszti” – írta a főorvos, miután az utolsó orvos is felmondott a kórház gyerekosztályán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét