Gy. Németh Erzsébet reagált a Baranyi-botrányra

Mint arról beszámoltunk, Ferencváros megválasztott polgármesterének, Baranyi Krisztinának az új fővárosi közgyűlés bizottsági struktúrájában egyetlen bizottságba sem jutott hely.

A polgármester ezt az eljárást facebook oldalán felindulva bírálta

Ugyancsak a közösségi oldalon megérkezett az alpolgármesteri válasz. Ha elolvassuk és értelmezzük, amit Gy. Németh Erzsébet, a DK által delegált alpolgármester ír, a kép változni látszik. A kérdés most már csak az, hogy az ilyen és ehhez hasonló ügyeket, hogy jobb kezelni: a nyilvánosság előtt, vagy mint egy munkahelyi gondot, a belső körökben. Hiszen legyünk őszinték: ami Baranyi Krisztinával történt a közgyűlésben, az nézőpont kérdése, hogy bűn, vagy hiba.

Persze, mindkettőt így, vagy úgy orvosolni kell.

“Senki sem kérdőjelezi meg, hogy Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármesternek jár bizottsági hely és kell is, hogy ezt megkapja.

A korábbiakban, egy előzetes egyeztetésen, amin Molnár Zsolt, Soproni Tamás, Dorosz Dávid és én vettünk részt, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy Baranyi Krisztina a Fővárosi Közgyűlésben beül majd az egyik frakcióba. Így neki természetesen ettől a frakciótól járt volna bizottsági hely.
Ám, a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén kiderült, hogy Baranyi Krisztina mégsem csatlakozik egyelőre egy frakcióhoz sem.

Ezért nem kapott ma bizottsági helyet. Ez így természetesen nincs rendben, hiszen minden megválasztott képviselőnek jár hely és meg is fogja kapni azt.”

3 hozzászólás

  • Avatar
   2019.11.05 - 21:28
   Közvetlen hivatkozás

   Idetlen vagy…. Szivem szerint mast mondanek, de nem ismerlek…. Baranyi es a fidesz az kb. 4 kulonbozo dolog…. Egyebkent meg nem vetted hiret annak, hogy Budapest vezetese ellenzeki tobbsegu es Baranyi Krisztina is az? Sajnallak, hogy ezt a hirt most es tolem kellett megtudnod. Kulonben nem mondanal ekkora baromsagokat

   Válasz
 • Avatar
  2019.11.05 - 21:25
  Közvetlen hivatkozás

  Pedig neki kell kezelnie Budapest legkomolyabb kerdeset: hogyan lesz megvalositva orban nagy a’lma – es igerete erdogannak – a keruletben felepulo janicsar- es terroristakepzo “iskola” kerdese….
  Egyenlore ra van kiosztva a legszemetebb feladat. Ezzel a problemaval pedig nem maradhat magara

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük