Gyerekéletet mentett a babysitter önfeláldozása

Kijelölt gyalogátkelőhelyen kelt át egy középkorú asszony és egy rá bízott kisgyermek Szombathelyen, amikor az asszony észlelte, hogy az érkező személyautó már nem fog megállni, ellökte magától a gyereket, így az autó “csak” őt ütötte el.

A nap volt a hibás?

A baleset a szombathelyi Semmelweis Ignác utcában történt. A Mercedes a vasútállomás felől érkezett és nem hajtott gyorsan. -Kb. 30 kilométeres sebességgel közlekedhettem, a napellenző le volt hajtva, mert pontosan szemből sütött a lenyugvó nap. Az utat figyeltem, amikor megjelent előttem egy rózsaszínű kabát. Azonnal a fékbe tapostam, de elütöttem a hölgyet. Kiszálltunk segíteni – mondta el a Mercedest vezető középkorú férfi. – Egyszerűen nem értem, hogyan nem vettem észre. Nagyon sajnálom az esetet. Az ellökött gyermek az út szélén elesett, de azonnal fel is kelt, ő sérülés nélkül megúszta a balesetet, az autó nem érte el. A mentők őt is kórházba szállították, édesanyja oda ment érte. Az elgázolt assszony vigyázott délután a gyermekre és szabályosan keltek át a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A gyermek édesanyja jó személyre bízta a gyermekét, hiszen az asszony pillanatok alatt felmérte a helyzetet és nem magát mentette, hanem a gyereket. Úgy tudjuk, hogy az asszonynak eltört a keze. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, aminek  több szemtanúja is volt. Úgy tudjuk, ők megerősítették, hogy az autó nem ment gyorsan.

Forrás: 112press

Az őszi, olykor köddel megbolondított, napkelték és napnyugták, még az átlagosnál is veszélyesebbek lehetnek akár a gyalogosok, akár a járművezetők részére. Mostanában tehát érdemes még jobban figyelni vezetés közben.

Nem minden gázolás végződik lehetséges happy end-el:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük