Connect with us

Bulvár

Gyuri bácsi, Klári néni, ezt miért kellett? – Ha már reptér, legyen kövér….

Gyuri bácsi, Klári néni, ezt miért kellett? - Ha már reptér, legyen kövér....
Megosztás

Ahogy Bodrogi Gyula esetében is érthetetlen, hogy a fantasztikus tehetsége és színészi múltja fényében miért érezte szükségét annak, hogy percember-politikusok pózoljanak vele, úgy a Korda-Balázs pároshoz is méltatlannak tűnik az önfeledt -bár lelkes önképzős-színészkedősre sikeredett- örömünnep a 4,54 milliárd, lánynevén 4.540 millió euró, vagyis 1.770.600 millió forint, „még lányabb lánynevén” fejenként 0-99+-ig 147 468.- forint reptérvásárlásra költése.

„A budapesti repülőtér hazatért!”

A hír annyira megihlette a párost, hogy első körben szerepet vállaltak a Magyar Turisztikai Ügynökség klipjében, ami a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki bejelentése tiszteletére készült:

Még mocorgott bennük valami….

Nem tudni, hogy felkérésre, vagy önszorgalomból, de a Korda-Balázs házaspár hazatérve újabb bőrt húzott le az örömhírről:

@viktor_a_tiktokon Öveket becsatolni, visszaszereztük! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #reptér #KordaGyörgy #BalázsKlári ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Csak úgy….

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy a közismert sláger promója késztette a párost a kormány-kiállásra, álljon itt emlékeztetőül: 2022-ben az átrajzolt körzetekkel együtt sorozatban hatodszorra nyerte el képviselői mandátumát Lázár János, akinek a képviselői megbízólevele átvételén Kordáék „húzták”:

2018 szeptemberében írtuk: a makói Hagymafesztivál örömére érkezett a városba a „most 100 éves” Balázs – Korda duó – az előbbi 40, az utóbbi 60 éve lépett először a világot jelentő deszkára – és mit ad Isten, Lázár János azonnal ott termett. A koncerten részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is családjával.

Egy kellemes, igazi meglepetés ért minket, mivel a makói polgármester asszony azt mondta, hogy szívesen eljönne, és én olyan boldog voltam; olyan VIP jegyeket kap tőlem, hogy csak úgy zörög! Nagyon boldog vagyok!

– mondta Korda György a makoihirado.hu-nak.

Szerző