Magyalföld tündérország a gyönyörű Eregionban. Benne tündérportál gyűrűs angyalokkal, vigyázza őket és társaikat. De van arrafelé Mordor, ellenséges terület is, meg fekete beszéd, ahol Szauron ivadékai fekete fehérben, piros fehér zászlókat lengetve hirdetik csúnyaságaikat. Szövetségben kell felvenni ellenük a harcot, hogy soha többé ne győzedelmeskedjen errefelé Morgoth és Szauron! jöjjön a gyűrű szövetsége!
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Évgyűrű. Az életkor körei.

Élőlények eltelt idejének mutatói. A gyűrű, mint a kör. Se vége, se kezdete nincs. Mint a körforgás, az örök. A gondviselés gyermekeit magábafogadó csodaszerszám, a gondviselés szimbóluma. Erdő, mező, ligetek és kertek. Fák. Benne koruk mutatói a gyűrűk, élőlények múlt ideje.

Körgyűrű. Technikai csodák, közlekedési elvezetések. Nord circulare, London. Micsoda zsibongás, izgalom egy tarts más irányba, bal kormányos honi vezetőnek. Mégsincs ütközés, se koccanás. Mintha a zsigerekben lenne egymás figyelése, óvása, meg a kímélése. Kultúra csupán, vagy valami más is?

Pecsétgyűrű. Többféle alkalom, egyetemi tanulmányok eredményességi szintjének elismerése. Születésnapi ajándék ötveneseknek, a munkaadótól. Emlékgyűrű, valamit, valamiért. Státuszszimbólum, nagy felülettel grammokban kifejeződve és karátokban. Gyűrűs ujjakon bevésődött nyomokkal a ledolgozott élet.

Jegygyűrű. 

Kisujjon kezdetekben, hátha mégis vezet út onnan a szívbe. Eljegyzés, elkötelezettség az örök körforgásban, a gondot viselők között. Szemérmes pillantások, őszinte örömben fürdőző egymásra találás. Szerelem gyűrű. Csodavárás az elkövetkező időktől. Házasság. Ásó, kapa és nagy harang. A gyűrű összeköt. Az addig különálló, már összetartozó és többé el nem választható.

A gyűrű hatalma nagy. Vilya, Narya és Nenya. A tündebeszéd felejthetetlen szépséglankáin bandukolva elérheted te is a megnyugvás mesebirodalmát, ha a jókkal összefogsz és szövetségre lépsz. Kerüld el hát a hazugok földjét. Ne szeresd soha azokat, akik csak stigmázottan engednek maguk közé. Küzdj meg az erőszakos fölényeskedőkkel és szeresd Magyalföldöt Eregionban, mert az a mi Tündérországunk! Lépj hát velünk Szövetségre a morgothok és szauronok ivadékai ellen. S küzdelmünk , harcunk meglásd nem lesz hiábavaló s végül győzni fogunk!
[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét