Bulvár

Nézz bele a jövőbe, ilyen lesz ha e közül a 3 csillagjegy közül választasz feleséget

csillagjegy
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egyes nők számára a házasság teher, ezért ha bármi rossz dolog történik az életükben, mindenért a partnerüket okolják, megkeserítve annak életét. Ezek a nők a most következő három csillagjegy szülöttei.

Bak

Ebben a csillagjegyben született nő a magányt szereti, ezért a legjobb számára, ha egyedül van. Mégis van köztük olyan aki férjhez megy, ebben az esetben a partner jár rosszul, mert alkalmazkodnia kell a feleség hangulatához és teljesítenie kell a kiadott parancsait. A bak jegyben született nőnek egy olyan férfira van szüksége, aki hallgat rá és intelligens. Ez a nő veszekedős típus, mindig az övé kell legyen az utolsó szó és a veszekedések során számtalanszor megsérti a partnerét, oda nem illő szavak használatával.

Nyilas

A nyilas jegyében született nő borzasztóan féltékeny ezért egy lidércnyomásnak tűnik a partnere számára. Olyan férjre van szüksége aki türelmes, mert csak így tudnak együtt élni, mivel a nyilas jegyű nő nem tudja kontrollálni magát. Ő a domináns személy egy kapcsolatban, ő az aki dönt mindenben, ha a férj megpróbál ellentmondani neki, akkor szétveti a méreg és kemény bűntettében részesíti a partnerét.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!