Havas és Lali király - Hernádihoz fűződő csipke-finom kapcsolatáról is beszélt a televíziós - Városi Kurír

Sorting by

×

Havas és Lali király – Hernádihoz fűződő csipke-finom kapcsolatáról is beszélt a televíziós

Amikor Havas Henrik megszólal, abban mindig van valami izgalmas még akkor is, ha nincs. Legutóbb Boros Lajos CsütörTöke című műsorában bizonyította, hogy szinte a semmiről beszélve is tud érdekes lenni.

Hirdetés

Bye-Bye Tenerife

Úgy tűnik, mint kiderült, hogy Havas  túlad tenerifei üdülőjén, hiszen mint mondta az elmúlt években nem nagyon volt ideje odamenni, meg aztán:

“Pont abban az évben esett ki a Tenerife a spanyol első osztályból, amikor a lányomék kivitték az unokákat az első osztályból. Az dühítő, hogy az ember vesz egy házat Tenerifén és nincs első osztályú csapat, amely odahozná a Barcelonát, meg az Atleticót, meg nyilván a Realt, úgyhogy el kell, hogy adjam a házat “

-érkezett Havas Henrikre jellemző csavar.

Ha valóban pénzzé teszi a tenerifei ingatlanját, komoly summa ütheti a markát, hiszen a helyi ingatlanoldalak szerint a házak most átlagosan 200 és 300 ezer euró között mozognak, amely 70-105 millió forintnak megfelelő összeg.

Heti Hetes

A beszélgetés egy idő után, az örök témát a Heti Hetes múltját és jelenlegi utóéletét sem kerülhette el, amiről tőle szokatlan, már-már érzelmes hangnemben beszélt a műsor egykori sztárja, de azért megbírálta Verebes Istvánt, mert nem érti, hogy az utóbbi időben miért nyilatkozta többször azt, hogy ő csakis a pénz miatt vállalta a Heti Hetesben való szereplését.

“Szerintem nem illik így utólag rosszakat mondani egy olyan műsorról, ami tizenvalahány évig ment – jelentette ki Havas, aki saját bevallása szerint legalább háromszor felmondott, de négyszer ki is rúgták a műsorból. – Ez a műsor attól volt jó, hogy kialakultak ezek a páros kapcsolatok. Hernádi Juci és köztem például egy ilyen finom férfi-nő kapcsolat volt.”

– tette hozzá a tévés.

(Blikk)

Kapcsolódó

 

Havas

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.05.25 - 10:29
  Közvetlen hivatkozás

  Csupán az adalékként – ám Havasra, Verebesre avagy Kérire, sőt minden akkor és most is észosztón köznapi tudatot formálgat(hat)ó médikus megmondóra vonatkozón – állítom, hogy a nagymellényű
  Hajós még most – lassan másfél évtized “felkészülési idővel” a háta mögött – sem tudná alátámasztania az akkori nagyképű “felszólításának” jogosságát, azaz hitelesen és tárgyszerűen okadatolva elmagyarázni, hogy mi is volt neki a baja Gyurcsány Ferenc politikusi krédójával, őszödi téziseivel!?
  Mert az a mocskolódó hőbörgésük, amit akkoriban – “szakértői” vagy/meg celebes tekintélyt/hasznot remélve tőle – “melegében” kiokádtak magukból, olyan súlyos következményekkel járó folyamatot segítettek megerősíteni eszkalálódni, sőt hitelesíteni, amelyiknek a károkozása közel sem enyhíthető akként, hogy tévedni emberi dolog, azaz minduntalan a képükhöz kellen törölni, hogy az ex chathedre kinyilatkoztatásaikkal vastagon sárossá tették magukat abban a gyalázatban, ami ide juttatott bennünket, tehát kvázi bűnrészesek!
  Ezért aztán, ha látom, hallom őket, azóta is – legfeljebb – hányingerem támad, de semmiképp sem irántuk való respectem!

  Válasz
 • Visszajelzés: Újra együtt a két legenda: Bochkor és Boros - bumeráng-ünnep - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.