Hétfőtől új tévéműsorokat ígér a karácsonyi hirdetés-dömping

Karácsony előtt nem sokkal szinte megőrülnek a hirdetők, mindenki minden áruját igyekszik eladni és ezek legjobb vivőanyaga a televíziók legújabb sikersorozatai lehetnek. Tudják ezt a nagy csatornák is és nem véletlenül időzítik erre az időpontra új “csodáik” indításának dátumát.

Vigyázz, kész, pénztárcaszüret

Az RTL-en,  Konyhafőnök VIP új évada indul el Sárközi Ákossal, Rácz Jenővel és Fördős Zével november 11-én. A játékosok között ott lesz Rubint Réka és Vasvári Vivien is.

A teljes névsor:
Az új évadban Cinthya Diktátor, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy „ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss„”ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy „VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai „Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi „ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda és Völgyi Zsuzsa. Írja a 24.hu

A szomszéd várban, a TV2-n új napi sorozat

A Mintaapák  Fenyő Ivánnal, Mészáros Bélával, Szabó Kimmel Tamással, Klem Viktorral.
Szintén hétfőn indul el Majka saját fejlesztésű game show-ja, a Nyomd a gombot, tesó!, amiben több formátum elemeit keverték össze, és a tudás messze nem elég. Különböző izgalmak és a szerencse kavarja meg az ötven milliós fődíj lehetőségét. Utána pedig Ördög Nóra és Stohl András felújítós műsora, az Újratervezés startol.

Ezekre figyeljen, ha szereti a televíziót nézni!

  • Az én kis családom, török sorozat, RTL Klub, 16.00
  • A Konyhafőnök VIP, RTL klub, 20.05
  • Mintaapák, TV2, 19.15
  • Nyomd a gombot, tesó!, TV2, 20.20
  • Újratervezés, TV2, 21.35
  • Lakástalkshow, Sony Max, 22.00 (a Viasat3-on lesz éjjel ismétlés)

Ez is új

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük