Hidvéghi Balázsnak bizonyítéka van arra, hogy “a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek “….

Nem lehet más magyarázat arra, amilyen elánnal, kijelentő módban fejtette ki  Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy “a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek “. Elővehetné a zsebéből a cetlit, ami a kijelentését bizonyítja, hadd lássa a hitetlenkedő ballib gáncsoskodók sokasága.

Elég a vádakból, elő a bizonyítékot!

Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a harca zajlik Európában és hazánkban is

– mondta Hidvéghi Balázs csütörtöki tájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a miniszterelnök évnyitó sajtótájékoztatójára reagálva leszögezte, hogy Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP ellenzi a bevándorlást. Mint fogalmazott:

“a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek “.

A politikus véleménye szerint Orbán Viktor sajtótájékoztatóján világossá tette, hogy az előttünk álló időszak és az európai parlamenti választások fő tétje a bevándorlás kérdése.

Hidvéghi Balázs arról beszélt: az ellenzékiek a remélt hatalomért cserébe támadják a kormányt és a miniszterelnököt, aki

“mára a bevéándorlásellenes politika szimbóluma lett egész Európában. Ezek az ellenzéki politikusok és pártok Brüsszelt képviselik Magyarországon”

Nekünk olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ezt csak a Fidesz és a KDNP jelöltjei tudják biztosítani – jelentette ki. Hangsúlyozta: továbbra is azért politizálnak, hogy megvédjék Magyarországot a bevándorlástól és megőrizzék a nemzeti szuverenitást.
Hidvéghi Balázs reményét fejezte ki, hogy a májusi választás után felálló Európai Parlamentben a bevándorlásellenes erők lesznek többségben.

Eddig tart az MTI beszámolója a sajtótájékoztatóról. Azt elfelejtették megkérdezni a jelenlévő médiamunkások – vagy nem kaptak rá lehetőséget – hogy mivel támasztja alá az ország felét megvádoló kijelentéseket. Most sem.

Egy hozzászólás itt: “Hidvéghi Balázsnak bizonyítéka van arra, hogy “a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek “….

  • 2019.07.23 - 08:58
    Közvetlen hivatkozás

    Nem veszik észre a saját sírjuk, önmaguk általi megásását????Helyette Sorosozás…. AKI AD _AZ KAP IS_ennyire egyszreű ez!Hol fenn a kerék ,hol lent vagy hol kerék-hol láb.EZEK AZ IGAZ NÉPI BÖLCSELETEK.Ime igazzá lettek!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük