Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 7., szerda

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Zavaros

Ön nagyon könnyen és gyorsan köt barátságot, ezért számolnia kell azzal, hogy olykor csalódik. Tanúsítson több odafigyelést régi barátai felé, hiszen ápolni kell az őszinte kapcsolatokat. Felületes ismeretségeiben pedig nem árt tartózkodóbbnak lennie, s mielőtt valakit a bizalmába fogadna, győződjön meg arról, hogy méltó-e rá. Ehhez hosszú idő kell.

Szűz 08.24. – 09.23. – Zűrös

Többen támadnak ma Ön ellen, de füle botját sem mozdítja. Valahogy nincs formában- szerencsére. Máskor már heves vitákba szállt volna, ma azonban fel sem veszi a szurkálódásokat. Talán beleunnak a hiábavaló ugratásba, talán az Ön idegei vannak kötélből.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Fárasztó

Kezdi nehezen viselni a hetek óta tartó időjárást, ami hol kánikulában tör Önre, hol elkél a pulcsi is. Fáradtnak, elcsigázottnak érzi magát. Ahelyett, hogy szenved a – most éppen – melegtől, menjen el pár napra szabadságra és töltse vízközelben ezeket a tikkasztó napokat. Azonnal induljon!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Aktív

Míg mások nyaralnak, élvezik a napfényt és a meleget, Önnek itt kell rostokolnia. Az bizony kellemetlen, de ha ennek a másik oldalát nézi rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszi azt is, hogy páratlan lehetőségek kínálkoznak, olyan előnyös helyzetbe kerül, amely ritkán adatik meg. Most az Öné a felelősség, de a kiugrás ritka alkalma is.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Lobbanékony

Segítőkészsége és lobbanékonysága meggondolatlan cselekedetre ragadtathatja. Belefog valamibe, de az elején nehézségekbe ütközik, s hamar elveszíti kedvét, lelkesedését. Ezen elgondolkodik és elhatározza, hogy ezentúl megfontoltabban és türelmesebben viselkedik.

Bak 12.22 – 01.20. – Szilaj

Ha járatja az agyát, egyáltalán nem baj. Olyan emberek előtt azonban ne fitogtassa agyafúrtságát, akik földhöz és fillérekhez ragadtak. Csak annyira vonja bele őket elképzeléseibe, amennyire a saját hasznukat képesek felfogni belőle. Ha ezt nem tartja szem előtt, könnyen nyerészkedéssel vádolhatják. A túlzott óvatosságot, a vizsgálóbírói magatartást azért mellőzze! Legyen büszke rá, ha este jó diplomatának könyvelheti el magát.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Izgalmas

A tegnapi nap igazán kiválóan sikerült. Számtalan új hívet szerzett magának, mind többen hisznek Önben. Régi kollégái közt új arcokat talált, s most lázas izgalommal próbál mindent behozni, amit eddig elszalasztott. Azért ezt se vigye túlzásba! Egészsége nem a legrózsásabb, úgyhogy egy éjszakába nyúló társas együttlét – sok-sok alkohollal – most igazán nem használna Önnek.

Halak 02.21. – 03.20. – Nyavalyás

Kis aprómunka még hátravan. A fontos dolgok úgy-ahogy a helyükre kerültek, de testét elhanyagolta, túlzottan kihasználta, valósággal kiszipolyozta. A legnehezebb időkben jól szolgált, de most nem hajlandó tovább tűrni. Tiltakozik, panaszosan, fájdalmasan felkiált…. Segítsen rajta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük