Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 5., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Krisztina, Dominika névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Kevély

Ma ismét nagyon büszke lehet magára. Teljesítménye kimagasló, és újabb sikereket zsebelhet be. Vigyázzon, nehogy bajba keverje az elbizakodottsága. Érthető, hogy szereti, ha dicsérik, ünneplik, de tegyen különbséget a barátok őszinte és a vetélytársak kelletlen gratulációi között.

Bika 04.21. – 05.20. – Szemlélődő

Élesen látja a körvonalakat, a megszokott környezet, az unos-untig ismert arcok más színben tűnnek fel. Az ismertről kiderül, hogy ismeretlen és érdekes, az ismeretlenről, hogy szokványos és unalmas. A saját kicsiny életvilága válik távlatossá, míg a nagyvilág összeszűkül. Ráébred, hogy milyen fantáziátlanok is a fantaszták.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Elutasító

Nyilvánvaló képtelenség volt olyan munkát rábízni Önre, amelyhez konok kitartás, hangyaszorgalom szükségeltetik, mert a természetéből fakadóan képtelen elvégezni. Mint ahogy az sem megy, hogy egy órát üljön ugyanazon a helyen. Ne féljen visszautasítani az ilyen feladatot, ám tegye diplomatikusan, győzze meg a főnökét, hogy több hasznát veszi Önnek, ha testre szabott feladattal bízza meg.

Rák 06.22. – 07.22. – Felszabadult

A tegnapi kedvező élmények hatására könnyebben kezdi a hetet. Lalki életében is ehhez hasonló jó változások következhetnek. Munkájában is örömét leli, új ötletek juthatnak eszébe. Legyen kezdeményező kedvesével, aki este kedvencével, egy tányér frankfurti levessel várja. Lepje meg Ön is valami csekélységgel. Így elkerüli az unalmas hétfői hangulatot, ünneppé varázsolhatja azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük