Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2009. szeptember, 28., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér Vencel napjára amikor a nap kel 6:38, nyugszik 18:30.

Kos 03.21 – 04.20. – Változó

Nagyjából nyugodtnak ígérkező nap, itt-ott kellemes, illetve kellemetlen izgalmakkal fűszerezve. A hétvégi parti, vagy utazás ismeretséget helyez kilátásba a magányos Kosoknak. Nem árt, ha nagy izgalmukban nem feledkeznek meg az elővigyázatossági rendszabályokról. Vezessenek óvatosan. Nézzék meg akár kétszer is, hogy bezárták-e a lakásuk ajtaját és, hogy náluk van-e az útlevelük, ha elutaznak.

Bika 04.21. – 05.20. – Kellemes

Mintha kicserélték volna, újra a régi, megjött a kedve, sürög-forog, nem ismer lehetetlent. Gyorsan túl akar esni az otthoni teendőkön, hogy mihamarabb felkerekedhessen. A napfény, a vízpart, a csillámló föveny az Ön igazi eleme, használja ki talán az év utolsó ilyen hétvégéjét. Azért érdemes odafigyelni a párjára, gyerekeire, hogy ők is ezt szeretnék, vagy csak Ön vonszolja őket magával. Hátha találnak mindenkinek kedvére való elfoglaltságot.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Zavart

Valami alaposan összekuszálja a terveit. Egyelőre nem is tudja pontosan mivel, vagy kivel áll szemben. Nem tudja pontosan mit akar, percről percre változik a célja, elképzelése. Talán az volna a legjobb, ha egy kis időre félrevonulna és megpróbálna rendet teremteni a fejében. Kerülje a meddő vitákat, ma csak veszíthet.

Rák 06.22. – 07.22. – Különös

Egyáltalán nincs hétvégi hangulata, pedig ráférne Önre a pihenés. Idegileg eléggé megviselte az utóbbi egy-két hét, csaknem ólmos testi fáradtságot érez tagjaiban. Pszichés érzékenysége fokozottabb, próbáljon sokat aludni. Ne csináljon semmit, ez minden, amit tehet. Ha nagyon hiányzik a társaság, kérje barátait: látogassák meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük