Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 29., péntek

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Könnyed

A sikeres nap záloga a reggeli testmozgás, utána langyos zuhany és egy nagy pohár gyümölcslé. Mindez fokozza szellemi teljesítményét, s még akkor is Ön a nyerő, ha egyébként pocsék lapok vannak a kezében. Csak őrizze meg pókerarcát! Bízzon az emberekben, de nem árt megemelni a kártyapaklit. Ma még arra is jó esélye van, hogy elhibázott lépéseit helyrehozza. Mosolyogjon, szeretetben vethetetlen! Mai “jó vásár”: internetről rendelés.

Szűz 08.24. – 09.23. – Üdítő

Mivel semmi sem terheli a lelkiismeretét, ezt a napot nyugodtan önmagának szentelheti. Mostanában kicsit elhanyagolta a külsejét, itt az ideje, hogy ezzel is foglalkozzon. Menjen el fodrászhoz, kozmetikushoz, esetleg szaunázzon és ússzon egyet! Ha teheti, vegyen néhány új holmit, úgyis közeledik a tavasz. Mindez nőkre és férfiakra egyaránt vonatkozik. Mai “jó vásár”: színház, vagy mozijegy.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Merész

Az utóbbi időben kiéhezett egy kis szeretetre, gyöngédségre. Ha nem szalasztja el az alkalmat, ma része lehet benne. Régóta kiszemelt “áldozata” ma viszonozni látszik érzéseit. Ettől megnő magabiztossága és határozottsága. Olyasmitől sem riad vissza, ami egyébként nem jellemző Önre. Mai “jó vásár”: az, amivel régóta kacérkodik.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Kiváró

A legutóbbi időben annyi váratlan esemény és csalódás érte, hogy már semmiben sem tud hinni. Cselekvőképességét is gúzsba kötik a napi gondok, ráadásul ismételten előveszi a kellemetlen fejfájása. Ilyenkor a legcélszerűbb a kivárás taktikája. Olyan sok a bizonytalan pont, hogy kétséges, jó irányba mozdítja-e sorsa szekerét. Mai “jó vásár”: kedvenc csokoládéja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük