A horoszkópod szerint ezért nem tudsz szakítani

Bak: előbb mindent megszervezel

Bak jegyűként te nagyon is tisztában vagy mindazzal, ami körülötted történik, éppen ezért nem is te lennél, ha nem tudnál kilépni a lejárt párkapcsolatból. Ám ha mégis benne maradsz, egyetlen okból teszed: előbb megszervezed az önálló életedet. Csak azt követően szakítasz, hogy letetted az egyedülléted alapköveit, és pontosan tudod, képes leszel egyedül is megállni a lábadon.

Vízöntő: elemezned kell a kapcsolatot

Vízöntő jegyűként valójában igyekszel elkerülni a szakítást, ezért mindent mérlegelsz, elemzel. Számba veszed a kapcsolat pozitív és negatív oldalát, folyamatosan értékelsz, és lehet, hogy ezzel a halogatással nyert röpke idővel megtoldod az együttlétet. Ám ha az már menthetetlen, tudnod kell, így is, úgy is darabjaira hullik.

Halak: nem látod a fától az erdőt

Halak jegyűként álmodozó, romantikus alkat vagy, mintha egy másik világban élnél, ahol minden és mindenki szép és jó. A szakítás nem a te asztalod, optimistán tekintesz a párkapcsolatodra még akkor is, amikor a valóság ennek ellentmond. A magyarázat egyszerű: a legjobbat feltételezed a társadról, és nem vagy hajlandó a gondokkal, a problémákkal foglalkozni.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük