Baranyi Krisztina: Elkapunk!

Az, ahogy Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök megszólalásaiban viszonyul a cigánysághoz, felhívás az amúgy is utálatra kiéhezett honfitársaknak, jó úton járnak. “Ez több mint bűn, hiba!”

2020, az Európai Unió tagállama, Magyarország

Ne legyen kétség! Ha kipukkad a roma-lufi, bármikor Ön is sorra kerülhet!

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere az alábbiakat posztolta közösségi oldalán:

“Ma este, Boráros tér – A feljelentést megtettem

Elkapunk

Btk 216.§ (1) Aki más valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy az adott csoport tagjában riadalmat keltsen, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A kommentekből:

“Kedves Baranyi Krisztina! Meg lehetne találni azt a céget, vállalkozót, amelyik – aki ezeket az egyenplakát – kereteket készíti. Ki lehet deríteni a megrendelőt. Bízom benne, megtalálja a rendőrség. Egy ismerősöm szerint több is van, ugyanilyen a belvárosban is. Kívánom, legyen meg a tettes. Gyalázat.”

“Annyira bíztam benne, hogy ez csak fotoshopp.”

“Nem a koronavírus járványtól kell tartanunk, hanem a politikai manipulációtól, mely mögött állók politikai hasznot akarnak hajtani az egymásnak uszított emberekből és a hangulatkeltésből plusz elterelik a figyelmet a valódi és égető problémákról.Ne felejtsük el majd ezt, mikor nemzetileg konzultálhatunk!”

“Ezek szerint több példány készült, mert a Jászai Mari térnél is van!”

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük