Ágoston László: sokkal nagyobb szégyen Rákay Philipnek lenni, mint árufeltöltőnek egy francia kisboltban

Ágoston László énekművész, a Moltopera vezetője, zenei menedzser, marketing tanácsadó és blogger. A 2017-ben elhunyt T. Ágoston László író fia. A 2018-as országgyűlési választásokat követően hagyta el Magyarországot, jelenleg az Egyesült Királyságban, Bristolban él. Közösségi oldalán írta le véleményét Rákay Philip megafonharcos napok óta tartó mocskolódása kapcsán, aminek célkeresztjében Nagy Ervin áll, de szorosan mögötte vannak mindazok, akik mást gondolnak demokráciáról, kultúráról, oktatásról, politikusi kvalitásról, mint a Magyarországon most regnáló.

Előttünk titok, ami Braziliában 2 hete köztudott: Varga Judit döntött a brazil Escobar kiadatásáról

Hihetetlen, hogy ha kell, ha nem, nekünk senki nem mond el semmit! Úgy kell kimazsoláznunk mindenféle külföldi ki tudja kinek-minek a markából csemegéző újságokból, hogy a magyar igazságügyminiszter, a belgákat, a brazilokat, vagy az amerikaiakat részesíti előnyben a brazil Escobarként emlegetett Sergio Roberto de Carvalho kiadatásakor.

Nagy Ervin: megértem, hogy keménykedned kell velem, hiszen a sajátjaid is kiröhögnek a hátad mögött

Rákay Philip Megafon-csatár hétvégi célszemélye Nagy Ervin volt, akibe igyekezett beleszállni és lássuk be, beleadott apait, anyait, mindent, ami a képességéből az itiner alapján eszébe jutott. A válasz nem váratott magára és összehasonlítva a két megnyilvánulást A színész kiütéssel győzött – persze ez szubjektív, mert akinek a fröcsögés jobban tetszik az iróniánál, annál mást mutathat a kijelző.

Mi szívunk, Lázár Jánosék gazdagodnak, nem kicsit… – Rekordbevétel a dohánybiznisz

A dohányboltellátó monopólium 2015-ös alapítása óta már több mint 36 milliárd forint nyereséget hozott, és abból közel 34 milliárdot haza is vihetett a Tabán Trafik-BAT duó. A különleges jogosítvánnyal rendelkező cég 51 százalékos tulajdonosa a Lázár János jelenlegi építési és közlekedési miniszter.

Szeptembertől ingyen menzázhatnak az iskolákban a gyerekek

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége szerint Magyarországon a közétkeztetésben nagyjából 30 százalékos volt az idei szezonra szóló áremelés. Ez azt jelenti, hogy ha az előző félévben a menza napidíja 1200 forint volt egy iskolában, akkor ez az ár szeptembertől körülbelül 500 forinttal lett magasabb. Részben ennek hatására egyre kevesebben fizetnek be az iskolai menzára, sok helyen már a felsősök sem ott ebédelnek.

Erkélynapelem – Magyarországon tilos, máshol a Lidl-ben is kapható – Érdekli a magyarázat?

Gondolom, sokak elgondolkoznak azon, hogy miért nem támogatja a magyar kormány, hogy a családok olcsóbban, környezetkímélőbben juthassanak villanyáramhoz, amikor ennek a feltétele pár száz kilométerrel odébb -igaz, nem a türk-vonalon- teljesen természetes és két kg. krumpli mellé megvásárolható a boltokban.

A házasodj, magyar program ellenére 31 százalékkal csökkent a boldogító igenek száma

Novák Katalin és a fideszes megszólalók a rezsicsökkentés és a békevágy kizárólagosságának akarás mellett azt emelik ki megszólalásaikban, hogy regnálásuk fontos alapköve a családok védelme, -azt nem propagálják, hogy ki támadja őket- a házasodási kedv elősegítése, amit nem kevés közpénzzel támogatnak is. Ennek tükrében érdemes értelmezni az alábbiakat.