Connect with us

Voks 2024

Hová tűnt Magyar Péter? – Frissítve!

Megosztás

Reméljük, az a hallgatás oka, hogy Magyar Péter remek idő lévén a gyerekeivel múlatta a hétvégét és mint tudjuk, a család szent.

Varga Zoltán: hol van már a "Tóni elrepül a magángépén", meg a "ledobom az atombombát"
Megosztás

Magyar Péter, szinte már felesleges a beazonosításához odabiggyeszteni, hogy Varga Judit egykori igazságügyminiszter volt férje az utóbbi héten naponta többször posztolt közösségi oldalán, főként a regnálónak kellemetlen, de eddig ködös történetekről. Szombat óta azonban szokatlanul nagy csendben van….

Ép testben épp, hogy…?

Kronológiai sorrendben:

13-án, kedden Rogán Atal és Tiborcz István voltak a megszólítottak:

„Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől? Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?”

„Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

  • Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.
  • Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

16-án pénteken Gulyás Gergelynek Miniszterelnökséget vezető miniszternek üzent:

„…megköszönném, ha a magyar közélet megtisztulása érdekében befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre egy, az egész országot felkavaró büntetőügyben tanúskodni. Úgyis rég találkoztunk.”

17-én, szombaton Orbán Viktor szólította meg:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr! Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van….”

Azóta néma csend…..

Pesty László szerint: „…én taktikusabb vagyok, ő meg bátrabb”

Pesty az ATV-ben elmondta, hogy Simicska volt a „nulladik fecske, Ő a második és Magyar Péter a harmadik „madár”.

„…Ő bátrabb dolgokat mondott, mint én, én taktikusabban tettem mindezt júniusban Tusványoson. (…) Amit kifogásol, a velejével mindenben egyetértek…”

Persze az is lehet….

Reméljük,  az a hallgatás oka, hogy Magyar Péter remek idő lévén a gyerekeivel múlatta a hétvégét és mint tudjuk, a család szent.

Frissítés!

Hétfőn 11 óra tájban újabb poszt jelent meg Magyar közösségi oldalán:

„Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét. Rengeteg szörnyű sors, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozatok, rosszul működő állami rendszerek, alulfizetett szakemberek és hosszú évekig elhúzódó jogi eljárások. Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól.”

Kapcsolódó

csillagjegy,

Szerző