Ifj. Lomniciék szerint Soros György buktatta meg a macedón miniszterelnököt

Az Alapjogokért Központ szerint “Soros György hálózata” áll Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök elítélése mögött. A szervezet keddi elemzése úgy véli, hogy a hálózathoz tartozó civil szervezetek keltette káoszban megbuktatták “a tömeges migrációt ellenző kormányfőt”.

Alapjogokért központ

De , ha ez nem lett volna elég, még az Európai Unió és az Obama-adminisztráció nyomására felállított speciális ügyészi szervezet révén jogilag is ellehetetlenítették. Gruevszki kormánya komoly eredményeket ért el a migráció feltartóztatásában, ezért a Macedóniában is igen aktív Nyílt Társadalom hálózat és szövetségesei őt terveik akadályaként, veszélyforrásként azonosították – írták.

Az elemzés szerint “Soros György hálózata” a migrációs útvonalak szempontjából fontos Macedóniát kísérleti labornak tekintette, hogy

“kipróbálják, eszméik hogyan működnek a gyakorlatban”.

Ennek a kísérletnek a része a macedón belpolitikai élet instabilitásának kihasználása, további destabilizálása – írták.

A “politikai nyomásra létrehozott” speciális ügyészi szervezet révén pedig “sakkban tarthatóak azok, akik nem osztják a nyílt társadalom határok és határvédelem nélküli ideáját” – vélekedik az Alapjogokért Központ.

Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt május 23-án két év börtönbüntetésre ítélte egy szkopjei bíróság hivatali visszaélés vádjával.
A vád szerint Gruevszki miniszterelnökként politikai befolyását latba vetve, törvényellenes módon vásárolt páncélozott luxusautót a kormány, voltaképpen saját maga számára 600 ezer euróért (191,28 millió forint).

A teljes elemzés ezen a linken olvasható.

Kiegészítés az Alapjogokért Központtal kapcsolatban:

Weboldalukon az olvasható, hogy partnereik: a Századvég, a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány. Igazgatója Dr. Törcsi Péter és Dr. Szántho Miklós. 2017-ben Az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának szerdai adására elment Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, hogy arról beszéljen, miért javasolja a 2013-ban alapított szervezet, hogy meg kellene fontolni Magyarország kilépését az emberi jogi egyezményből.

Csakhogy a beszélgetés elején a magát a Facebookon NGO-ként (non-governmental organization), magyarul nemkormányzati szervezetként definiáló Alapjogokért Központ igazgatója elmondta, hogy bár a szervezet abszolút nemzeti szuverenitásban hívő, konzervatív intézet, és a kormány legtöbb lépését jónak látják közjogi értelemben, mégis megmosolyogja, amikor kormánypártinak nevezik a szervezetet.

„A Polgári Magyarországért Alapítvány, ez a Fidesznek a pártalapítványa, illetve többek között jegybanki alapítvány is, és én személy szerint nagyon büszke vagyok rá, hogy akár Balog Zoltán, akár Kövér László, akár Matolcsy György támogatásra érdemesnek tart minket.”

(forrás: mti)

ifj. Lomnici szerint az unió “költségvetési terror”-al felel az “Orbán-terrorra”

Orbán már a Kúriát támadja

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük