Connect with us

Csillagjegyek

Igy ér véget a karmikus utazás

karmikus
Megosztás

Aki hisz benne jól tudja, hogy a karmikus utazás ugyan több életen át tart, de azért egyszer, mint minden, ez is véget ért. Most megláthatod, milyen jelei vannak annak, hogy a lelkünk a reinkarnáció végéhez érkezett és többé a múltbeli karmikus erők megismétlésétől sem kell tartanunk, amikor a lélek „elöregedéséről” beszélünk.  Előző életeinkben sok tapasztalatot, tudást halmoztunk fel, ami az életeink folyamán egyre csiszolódott, formálódott, míg meg nem tapasztaltuk a harmóniát, a békét, az egyensúlyt.

„Öreg” vagyis tapasztalt

Az “öreg” szó nem az elmúlt évekre, időre utal, hanem a szerzett tapasztalatokra, a feloldott karmákra vonatkozik. Az “öreg” lelkek elérték azt a szakaszt, amikor már semmit sem kell bizonyítaniuk, magabiztosak, elégedettek az életükkel, jól érzik magukat a saját bőrükben.

Ismertető jelük a nyugodt, kiteljesedett, letisztult aura. Az ilyen lelkületű emberek elfogadóak, megértőek környezetükkel szemben. Ezek az emberek képesek meglátni egy másik emberben a jót, érzékelik azt, hogy ki milyen hangulatban van, hogy mik zajlanak az illető lelkében. Tudják azt, hogy a lehető legtöbb tudást, tapasztalatot halmozták fel, ezért tisztában vannak a dolgok, a kapcsolatok működésével. Vonzódnak az antikvitásokhoz, a régi, történelmi ereklyékhez, a könyvekhez, főleg azokhoz a tárgyakhoz, amelyekkel kapcsolatba kerülhettek előző életükben.

Kedvesek, megértőek

Az “öreg” lelkeknek nyugodt, visszafogott békés életük van, nagyon kedvesek, megértők, de határozottak is tudnak lenni. Szeretik a nyugodt környezetet, távol a város zajától, ahol a csend, a tudás, a tapasztalat szigetét alakítják ki. Nem rabjai a fogyasztói társadalomnak, az ő életükben a pénz csak másodlagos szerephez jut. A körülöttük lévő emberekre nem egyénekként tekintenek, hanem a Mindenség részeiként, akiknek segíteni kell, hogy ráleljenek a belső békéjükre, képesek legyenek megteremteni harmóniájukat.

Az “öreg” lelkek tudják azt, hogy min kell keresztülmennie annak, aki el akarja érni a céljait, sikereit.

Figyelem!

Ezekre az emberekre “veszélyt” jelenthet az egykedvűség, az unalom, hiszen előző életeikben szinte mindent megtapasztaltak. Ez az ő gyenge pontjuk. A múlt karmái lezárulnak, így egysíkúvá válhat az életük. Szeretik az eredetiséget, a hitelességet, a józanságot, ezért legtöbbjük felvilágosult, és így is tekint a valóság minden szegletére.

A “öreg” lelkek békés emberek, de tudnak lázadni, harcolni is. Nem tűrik a túlzott szabályozást, az irányítást, a manipulációt, ezért néha kívülállónak érzik magukat.

(Forrás)

Kapcsolódó

karma

Szerző