Connect with us

Kerítésen innen

„Indultak már nagy dolgok egy kis garázsból” – kommentelték Magyar Péter „új erő”-ötletét – Frissítve!

Bruck Gábor: Magyar Péter – hoz vagy visz?
Megosztás

Magyar Péter 5 órája tette közzé esti bejegyzését és jelen pillanatban 15.000 pozitív emoji gyűlt össze 1.000 hozzászólás és 700 megosztás kíséretében.

Az „új erő”….

„Az életet nem választjuk, hanem éljük. Azt mondják, sokszor az út fontosabb, mint maga a cél, mert mire a végső célunkat elérjük, már más emberek leszünk.

Próbáljuk ki együtt.

Elmondhatatlanul hálás vagyok a sok bátorításért, a megelőlegezett bizalomért, az imákért és a felajánlott segítségekért. Sajnálom, hogy nem tudok minden kérdésre, felvetésre egyenként válaszolni, nincs és nem is lesz propagandaszervezetünk. Szerencsére önkéntes segítőnk viszont percről percre egyre több van.

Ha bármilyen javaslatuk, ötletük lenne, vagy csak valamilyen módon csatlakoznának a közös küldetésünkhöz, amit Magyarországnak hívnak, akkor az alábbi email címre írjanak: magyar.europe@yahoo.com

Lépésről lépésre haladunk, alulról építkezünk, de mint tudjuk, indultak már nagy dolgok egy kis garázsból. A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez.”

A kommentekből…

„Gyűlöljük már ezt a rendszert, még is kezdtünk beletörődni, mert kilátástalannak tűnt a változás. Ha a gyerekem szemébe néztem félelmet és dühöt éreztem, hogy milyen jövő vár rá a saját hazájában csak, mert én nem voltam elég bátor. De az vagyok és legyen az minden anya, apa, férj, feleség vagy bárki, de ez a mi hazánk és senkinek nincs joga elvenni az ember méltóságát és a hazájában az élet örömét, miközben zsíros nagy urak (csak is kisbetűvel) dörzsölik a markukat. Még nem tettem semmit, nem jártam tüntetésre, de hogy ezt merem nyilvánosan vállalni már büszkén nézek a gyerekem szemébe, ha pedig csak néhány szülő érti a szavam, már megérte! Nem félünk! Jó érzéssel tölt el, hogy itt a kommentek sem a gyűlölet cunamik helye és erre van szüksége az országnak, megosztott társadalom helyett!”

„Kedves Péter! Biztos örömmel tölti el, ha látja a mennyien csatlakoznak az oldalához, „Vannak Önnel”, …ahogy mi is örülünk, hogy valaki végre kimondja a kimondatlant, reményt ad, a reménytelen időkben. Menjen végig ezen az úton, vigyázzon magára…..sok sikert kívánok hozzá!”

„Végre fény! Még ha nem is szokott hozzá a szemünk… Még hunyorgunk. De jó lesz. Hajrá Péter Magyar!”

„Már oly sokszor felmerült a családunkban, hogy pakolunk és megyünk innen, legalább a gyerekek érdekében, de a szívem mélyén mindig bíztam abban, hogy erre nem lesz szükség. Én itt szeretnék élni, itthon, tisztességben, szeretetben, nem valahol máshol, idegenként.”

„Hajrá Péter! Veled együtt az úton ! Végre felcsillan a remény, köszönjük Neked Péter !!? Változás kell, mert különben belepusztulunk !”

„Összefogással, együtt képesek vagyunk/leszünk rá!”

„Nem félünk és melletted állunk,mindig minden körülmények között”

„Köszönjük Péter,mi is Veled vagyunk ez is egyfajta „Camino”,amin most lépkedsz előre!”

Előzmény

Magyar szerda reggeli posztjában már hasonló szellemben számolt be az elképzeléseiről:

„Talpra magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért. Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni. Itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot.

Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot! Ha így teszünk, a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Zászlókat a magasba, fel, győzelemre! Itt az idő, most vagy soha!”

Frissítés!

Péntek reggel új üzenet érkezett, ami ugyan még pontosításra vár, de ami késik…..

„Találkozzunk március 15-én délután Budapesten és mondjuk el, hogy mit kíván a magyar nemzet!”

Kapcsolódó

 

Szerző