Kocsis Máté: Gyurcsány a főnök… + meglepi bejelentés: na, mi lenne szívesen….?

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető és “jócimbi” minőségében volt vendége Bayer Zsoltnak a HírTV-n futó műsorában. A teljes adás Gyurcsány jegyében készült, aki a beszélő fejek szerint letarolta a baloldalt, végérvényesen földbe darálta az MSZP-t, így rá kell irányítani a Fidesz-össztüzet.

Kocsis a jövendőmondó

A Fidesz-főmufti szerint jó ideje megmondta, hogy az ellenzék soraiban ez a forgatókönyv várható:

„Az, hogy Gyurcsány a főnök, azt régóta mondjuk, egy éve még mindenki heherészett ezen, még a parlamentben is, amikor ezt elmondtuk, hogy Gyurcsány irányítja az ellenzéket. Mindenki kézzel-lábbal tagadta, vagy kigúnyolta, kinevette ezt az állítást, meg kell nézni, hogy ki a főnök”

Innen már nem nagy Kocsis-kunszt levonni a következtetést:

„Mostantól minden ami a következő években vagy hónapokban történni fog, minden Gyurcsány Ferenctől fog kiindulni, a jelölésektől elkezdve a politikai alkukon át, minden. Gyurcsány visszavette a teljes uralmat az ellenzék felett.”

A frakcióvezető szerint a politikai blokkok nem változtak a korábbi időkhöz képest. Továbbra is jelen van a polgári-nemzeti oldal, emellett pedig az MSZP és az SZDSZ.

A különbség csupán annyi, hogy az MSZP-T most DK-nak hívják, az SZDSZ-t pedig Momentumnak

Bayer Zsolt felvetésére, mely szerint a legutóbbi választási kudarc után véget ér-e az MSZP története, a politikus úgy válaszolt, hogy a párt valószínűleg beolvad a Demokratikus Koalícióba, hiszen ez Gyurcsány Ferenc érdeke. Kocsis Máté hozzáfűzte:

“teljesen mindegy, hogy hány kis párt van a túloldalon, mindegyiket közvetlenül, vagy közvetett módon Gyurcsány Ferenc fogja vezérelni.”

-írta a hirtv.hu.

Kocsis bejelentkezett főpolgármesternek!

Amikor Bayer-kollégája a fideszségben Kálmán Olga jelöltségéről beszélt, laza kocsissággal megjegyezte, mi több, üzente pártjának, ha esetleg elfeledkeztek volna jelentős személyéről, hogy ő sem dobná ki az ágyából a lehetőséget, hogy uralja Budapestet.

Az adást ide kattintva nézheti meg, aki akarja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük