Sorting by

×

Kórházba került a Piramis együttes legendás tagja + videók

A Piramis együttes legendájának jobb oldalát érintette az agyi katasztrófa, nagyon küzdelmes napokon van túl. Videoüzenetet küldött rajongóinak.

Hétfőn stroke-ot kapott a “Kölyök”

Kórházba került Révész Sándor. A zenész Facebook-oldalán egy rövid videóüzenetet is közzétett, melyben azt mondja, küzdelmes napokat élt meg, és arra kért mindenkit, szorítsanak érte.

 

Révész egy pécsi klinikán fekszik és Facebook-bejegyzésében az áll, hogy a jelek szerint az állapota nem romlik, inkább javul, és az orvosok szerint a sérült funkciók helyreállíthatóak, mivel időben kapott segítséget és a kórházban mindent megtesznek érte.

A Piramis legendájának jobb oldalát érintette az agyi katasztrófa, a beszédközpontot nem, és a derűért, optimizmusért, humorérzékért és háláért felelős területek is tökéletesen működnek.

„A közeljövőre tervezett és mindannyiunk által nagyon várt életút-esteket a történtekre való tekintettel el kell halasztanunk. Köszönjük a 400 ágyas klinikának a felső fokú figyelmet, szakértelmet és emberséget; a 400 férőhelyes debreceni VOKE művháznak – ahová ezen a hétvégén készült Sándor – és minden helyszínnek, szervezőnek a megértését; a rajongóknak, barátoknak, támogatóknak pedig a gyógyító rágondolást, energiákat, amelyekre most igen nagy szükség van. Jó lenne őt most egy közösen szőtt, óriás szeretethálóval körbeölelni, lélekben; kérünk mindenkit, aki teheti, hogy erősítse ezt a hálót a maga részével.”

(Képünk: “Volt egyszer egy Piramis”!)

Forrás: Blikk

(Ez történt ma)

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.