Sorting by

×

6 csillagjegy áll a grandiózus változás kapujában! – Sorsdöntő április vár rájuk….

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért áprilisban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni. Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni az április 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Ikrek

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

addig is szerdán….

A mai napon késlekedhet valami, esetleg egy pénzösszeg, vagy annak jóváírása, ami némi aggodalomra adhat okot. Az is megeshet, hogy egy kölcsönügylet okoz nyugtalanságot, bizonytalanságot, esetleg egy megkésett fizetés. Akárhogy is, bírja idegekkel még egy kicsit, kedves Ikrek, s meglátja, hamar a helyére kerülnek majd a dolgok, minden, különösebb beavatkozás nélkül is.

Rák

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

addig is szerdán….

A társadalmi kapcsolatok, ma nagy hatást gyakorolhatnak aktuális cselekedeteire, kedves Rák. Dicséretes dolog, hogy igyekszik idomulni másokhoz, de azért vigyázzon, nehogy közben teljesen szem elõl tévessze a saját céljait és törekvéseit, melyek, legalább annyira fontosak, ha nem fontosabbak, mint másokéi.

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

addig is szerdán….

Egy igen nagyszabású gondolat, terv körvonalazódhat most fejében, amely, megvalósulás esetén, hosszútávon is kedvező lehet, nem csak önnek, hanem a környezetében élőknek is. Dolgozza ki mielőbb a részleteket, melyeket mindenképpen rögzítsen is valamilyen formában, nehogy, ha megzavarják, teljesen elveszítse a fonalat, s ne is találja meg többé.

<<< Még egy horoszkóp? >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “6 csillagjegy áll a grandiózus változás kapujában! – Sorsdöntő április vár rájuk….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.