2019.04.24. Névnap: György

Lázár, a “rengeteglábonálló” – ismeretlen terepen is “remekelt” (legalább is szerinte) 0 32

lazar

Lázár János kétségkívül a minél több lábon állás híve. A legújabb próbálkozása, hogy tárlatvezetőnek áll. Eddig ismeretlen oldalát készül kamatoztatni, bár nem tett le arról, hogy ahol csak tudja, nehezíti vetélytársa, Márki-Zay Péter és ezzel szeretett városának polgárai életét.

Lázár, a kultúrember

Közösségi oldalára, ahol igyekszik élete minden közérdeklődésre igényt tartható mozzanatáról tudósítani, ministábjával olyan filmet készíttetett, amin tárlatvezetői minőségében brillírozik:

“Egy új szerep. Kormányinfó előtt nem izgultam ennyire mint most! Köszönöm a hatalmas érdeklődést, így az egy helyett végül három tárlatvezetést szerveztünk.”

Az etűd úgy kezdődik, hogy hosszúnak nem mondható, de tömött sorban érkeznek a látogatók, akiket bevonzott, hogy az ex minisztertől hallhatják, mi tetszik nekik.


Csontváry Kosztka Tivadar úgy tűnik, jól fekszik a regnálónál,

mert csak szuperlatívuszokban szólt róla a botcsinálta műértő.

“Amikor a kortársak teljesen más témát választanak, (…) akkor ő a tanyát festi meg valami hihetetlen professzionizmussal…. A témaválasztás lokális, a kritikusok szerint provinciális…”

Mindeközben vágóképen a teleszájjal örvendő, a megtiszteltetéstől elaléló tárlatvezetésre kiválasztottak láthatók, néha egy-egy festmény kíséretében.

“Nekünk, akik itt az alföldön élünk, kell az a magabiztosság, hogy itt is lehet értéket teremteni. Erre Kosztka rendkívül alkalmas…”

Az internet korában pár kattintás és  …..

A vastapsot követően a látogatóké lett a főszerep, ők mondták el “saját szavaikkal”, hogy mennyire fantasztikus volt a tárlatvezetés.

“Nagyon meg voltam elégedve a tárlatvezetéssel, hiszen attól függetlenül, hogy nem végzett Képzőművészeti Akadémiát, nagyon jó rálátása van bizonyos kiállításokra.”

Egy másik elalélt:


“Rendkívül különleges volt a tárlatvezetés, nagyon sok mindent megtudtunk”

Egy harmadik hasonlóan elégedett műélvező:

Ez a tárlatvezetés volt számomra az egyik legkifejezőbb….

Aki azt várta, hogy az elengedhetetlen sorosozás, migránsozás is beficcen a mondanivalóba, annak csalódni kell, egy szó sem esett róluk.

A betű maradt, a cél változott – mától kaphatók a “Lázár-ládák”

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 4 =

Legfrissebb cikkeink

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Deutsch

Deutsch Tamás a vetésforgóban kedden hirdetett Fidesz-igét a HírTV-ben. Jean-Claude Juncker volt a céltáblája közepén, aki elkövette azt az “arcátlanságot”, …

Figyelem!

Egy autó szalagkorlátnak ütközött Újbudán, ez meglehetősen növeli a dugók kialakulásának esélyét. Kerüljön ha teheti Eddig tisztázatlan körülmények között egy …

figyelo

Emlékeznek még arra a paláverre, amit Ujhelyi képviselő “kacsalábon forgó palotája” körül csapott a kormánysajtó? Kicsit ugyan elszámították magukat, mert …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Lázár, a "rengeteglábonálló" - ismeretlen terepen is "remekelt" (legalább is szerinte)!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/lazar-a-rengeteglabonallo-ismeretlen-terepen-is-remekelt-legalabb-is-szerinte/