Le se sz@rták Lázárt Bécs – szerinte – no go zónájában – békésen sétált mindenki

Lázár János facebook-bátran írogattat újdonsült közösségi oldalára. Kedden éppen arról a borzalomról számolt be, hogy közpénzen forgatóstábjával átruccant Bécs városába gyűlölködni. 

Nem álltak vele szóba…

A sémára rendezett videóban arról értesít minket a miniszter, hogy ők megvédenek minket, hogy nehogy úgy kelljen élnünk, mint szegény, szerencsétlen osztrákoknak. Eközben a vágóképek jól öltözött multikultit mutat, kerülgetik s filmezőket, nem figyelnek rájuk, élik az életüket. Hát ez tényleg rettenet!

“Bécs…fehér ember…fajelmélet….tiszta fajú magyar?”

Arról is értesít minket a kedves vezető második embere, hogy ránézésre megállapította, hogy vannak olyan iskolák, ahol már “nincs fehér ember”, akár Magyarországon, ahol a kormány oktatáspolitikájának köszönhetően virul a szegregáció.

Beszél még piszkos utcákról és a bűnözés terjedéséről – mondom: beszél, mert a képek pontosan mást mutatnak. Bízik benne, hogy a néző neki hisz és nem a szemének.

Egy szó, mint száz: Lázár, ez a nap nem sikertörténet, nem jött be!

Idő közben rájöhettek, hogy nem érte el a kellő hatást a videó, így törölték. A XXI. század vívmányának és a Youtube-nak köszönhetően íme:

Gábor György ezt fűzte a turnéhoz:

“Lázár, a szociográfus. Jani kiugrott Bécsbe, megállt egy utcasarkon, aztán panaszkodott egy grandiózusat. Hogy kosz és piszok, a város lakhatatlan, fehér keresztény ember már alig-alig, s ha mégis, az tuti, hogy nyugdíjas.

Jani, maga egy nagy marha! Ment volna el a Bank Austria Kunstforumba, ahol épp Man Ray kiállítás van június végéig. És látja, ezzel a fotóval hirdetik a kiállítást! Tudja, mi a címe? Noire et Blanche. Na, most törheti a fejét, mi a francot jelent ez! Jani, kérjen meg valakit, hogy fordítsa le magának. De ne németből, hanem franciából. Meg fog lepődni.”

Lázár élete nyitott könyv – belehúzott a közösségi médiába!

Lázározó pálinkázó az apátfalvi gazdabálon

Pedig Lázár tudja, hogy vigyáznia kell a piával – csiccsentős videó a Gazdabálról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest