Lebetegedett a fél EDDA! -Pataky Attila állapota a legsúlyosabb- EDDA-val a vírus körül

A Blikk információi szerint a legendás rockzenekar több tagja is lebetegedett: Pataky Attila (69) kórházban van, Kicska László (54) karanténba került, valamint Gömöry Zsolt (58) sincs túl jól, koronavírus üthette fel a fejét a bandában.

Teszt eredményre várva

– “Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell “– magyarázta Gömöry Zsolt, a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője, aki az oldal aggodalmát is megerősítette.

– Igen, hallottam, hogy Attila már kórházban van. Aggódom érte, remélem, minél előbb felépül – tette hozzá a zenész, akinek jobbulást kívántunk.

Pataky éppen hogy kigyógyult a rákból

Pataky Attila esetében különösen aggasztó, hogy korábban több súlyos betegsége is volt, ám fél évvel ezelőtti interjúnkban elárulta: kigyógyult a rákból. Ennek ellenére érthető, hogy sokan aggódnak érte.

– Nagyon nem vagyok jól – válaszolta a Blikk megkeresésére szűkszavúan Pataky Attila (69), akinek a hangján is hallatszott, hogy kínokkal kell megbirkóznia. – Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is – mondta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett énekes, akit értesülésünk szerint a Szent László kórházban kezelnek. Olvasóink nevében is jobbulást kívántunk neki, ő pedig megígérte, hogy rajta nem múlik majd a felépülése.

– Nehéz időszakon megyek keresztül – reagált megkeresésünkre Kicska László (54), az Edda Művek basszistája is, bár az ő hangján nem lehetett hallani, hogy súlyos egészségi problémával kellene szembenéznie.

A rockbanda többi tagja még ennél is kurtábban fogalmazott. Alapi István (58) gitáros és Hetényi Zoltán (50) dobos is csak annyit mondott, ők jól vannak.

Amikor a fagyi visszanyal?

Érdekesség, de korábban Pataky Attila műhisztinek nevezte a koronavírust

Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk – mondta a Ripost című lapnak márciusban.

Lemondta koncertjét az énekes fia is

Különös egybeesés, hogy Pataky Attila fia, Pataky Gergő zenekara, a zömében régi Edda-számok feldolgozásait játszó Pataky Művek az utolsó pillanatban mondta le vasárnapi közreműködését az esélyegyenlőség napja alkalmából az Akvárium Klubban rendezett zenés rendezvényen.

– Gergő előző este hívott, hogy gyomorrontást szenvedett, és nem tud színpadra állni a Nemadomfel együttes vendégeként. Szerencsére Sipos Peti és a Villon Trió jóvoltából nem maradtak el a várt Edda-slágerek -nyilatkozta- Kiss Barna, a rendezvény egyik szervezője.

A Városi Kurír mielőbbi jobbulást kíván a rocklegendának  és csapatának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük