Lebukott a felcsúti futball-hazugság

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra, a futballklubok mire költötték a nekik ítélt tao-pénzeket.

Százmilliárdokból épült le teljesen a magyar futball

Az ellenzéki párt elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: Orbán Viktor a magyar futball ügyében is elbukott. Amíg a világbajnokságon Izland bizonyítja, hogy árucsomagolókkal és fogorvosokkal is lehet sikereket elérni, addig Magyarországon „százmilliárdokból épült le teljesen a magyar futball” – jelentette ki Ráczné Földi Judit.

A Felcsútban tavaly egyszer játszott fiatal magyar focista – 26 percig

Úgy folytatta: a miniszterelnök korábban azt ígérte, hogy az akadémiai rendszer miatt évente nyolcvan tehetséges magyar fiatal kerül majd a felnőtt csapatokhoz, és ebben a felcsúti Puskás Akadémia fog az élen járni. Ehhez képest  a Felcsútban a tavalyi szezonban összesen egyszer játszott fiatal magyar focista, ő is csak 26 percet.ő is csak 26 percet.

Az egyesület húszmilliárd forint közpénzt égetett el

A „felcsúti futball-hazugság” lebukott, mert kiderült, hogy a Puskás Akadémiának egyetlen tehetséget sem sikerült kinevelnie, annak ellenére, hogy az egyesület „húszmilliárd forint közpénzt égetett el” az elmúlt években – hangoztatta a DK-s politikus.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük