Sorting by

×

Lelki nagytakarítás után a horoszkóp ennek az 5 csillagjegynek ígéri a legnagyobb változást!

A horoszkópot nézve szembetűnő, hogy  időnként  irányváltás következik be – a csillagjegyek ilyenkor különösen nagy eséllyel kérdőjelezhetik meg eddigi önmagukat, vagy érezhetik úgy, hogy mindenképpen bizonyos változásokra van szükségük az életükben. Ez egyszerre lehet áldás és átok, de mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy eldöntse, ragaszkodik-e az eddigi szokásaihoz, vagy megadja a lehetőséget annak, hogy új tapasztalatokat is szerezzen.  Ez persze nem jelenti azt, hogy a horoszkóp határozná meg, hogy mennyiben lesz más az életed, mint eddig.

Kos

a tavasz szerelmi horoszkópja úgy tűnik, hogy nem a te oldaladon áll, a csillagok ugyanis sok bonyodalmat és bizonytalanságot ígérnek számodra az elkövetkező időszakra. Bár hajlamos vagy sokáig küzdened azért, aki belopta magát a szívedbe, de lehet, hogy itt az ideje feladnod a próbálkozásaidat, és egy olyan személy felé nyitnod, aki legalább annyira lelkes érted, mint te érte. Ha rászánod magad, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel tudhatod magad egy év múlva egy boldog párkapcsolatban, mint akkor, ha továbbra is azt üldözöd a szerelmeddel, aki mindeddig nem vett elég komolyan, vagy időközben romlott meg vele a viszonyod.

Oroszlán

Most nagy eséllyel kapsz egy olyan állásajánlatot, amin komolyan érdemes elgondolkodnod. Az új munkalehetőség nemcsak a bankszámlád egyenlegét változtathatja meg pozitív irányban, hanem az általános jóllétednek is jót tehet. Ez viszont még nem feltétlenül jelenti azt, hogy új munkahelyre kell menned: még az is lehet, hogy kapsz egy olyan előléptetési ajánlatot, aminek hatására egészen máshogy tekintenél az eddigi munkahelyedre, mint most.

Skorpió

Többé-kevésbé tudatosan is készülsz arra, hogy megtegyél egy nagy lépést,  aminek a szerelemhez is köze lehet, de az is előfordulhat, hogy szimplán csak környezetváltásra van szükséged. Ha nem érzed jól magad ott, ahol most élsz, akkor kezdj el dolgozni azon, hogy elköltözhess egy szimpatikusabb helyre, és nagyjából fél év múlva valószínűleg meg is lesz rá a lehetőséged. A horoszkópod szerint a folyamat kétféleképpen mehet végbe: vagy maximálisan kiteljesedsz, vagy pánikba esel.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.