Connect with us

Voks 2024

Lexi majálisi észosztása – Hazudott Varga Judit

lexi
Megosztás

Ahogy azt már megírtuk Lexi, pardon, Szentkirályi Alexandra a Fidesz hivatalos főolgármester-jelöltje elég magányosra sikeredett majálison van túl. Ahogy mondai szokás megjárta „Tolnát-Baranyát”, hogy emberek között lehessen, de hát ez nem is csoda, hiszen ő is, akárcsak a főnöke, titkos kampányt folytat, azaz váratlanul tűnik fel itt-ott.

A repülő kockás pléd

A városligeti a „bárdolatlan tömeg” által preferált helyszíntől távolabbi eléggé néptele helyszínen ment a szokásos Karácsoy gyalázás, majd a 444 –nek adott interjúban egy nagyon érdekes mondat is elhangzott, amiből kiderült, hogy szerinte is hazudott Varga Judit Magyar Péter titkos felvételén, amikor Rogánékról beszélve az ügyészség titkos megszállásáról szólt

Azt pedig nem gondolja, hogy Varga Judit igazat mond Magyar hangfelvételén, ő Polt Péternek hisz

-írta meg több más mellett a portál.

A volt szóvivő azt is állította, hogy nem menekül a sajtó elől, sőt szívesen vitázna is, de nem Karácsonnyal, (pedig az ő posztjára tör) hanem Gyurcsánnyal Ferenccel.

„Gyere, Gyere ki a hegyoldalba!”

Lexi  egy gyors átöltözést követően délután már a gyönyörű múltú tabáni ingyenes koncertet járta szelfi-társakra. vadászva, tegyük hozzá sikerrel.

lexi

 

Szerző