Lopnak mindent, már a karácsony sem szent! Így járt a hóember, az angyalt és a rénszarvasok is

A sátoraljaújhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi, mezőgazdasági üzlet udvaráról történt lopással kapcsolatban.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen elkövetők 2019. december 5-re virradóra az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról 3 dimenziós kültéri fényfigurákat tulajdonítottak el.

Személyleírás….

  • 1 hóember figura, mintegy 2 méter magas,
  • 2 db trombitáló angyal figura, amik egyenként mintegy 2 méter magasak,
  • 1 db ugró szarvas figura, ami mintegy 1,5 méter magas,
  • 1 db álló kis szarvas figura, ami mintegy 1,5 méter magas.

Légyszi, adjátok vissza…..

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki elkövetők kilétéről információval rendelkezik, illetve az eltulajdonított tárgyak hollétéről tud, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (forrás: police.hu)

Figyeljünk Lujzára!

Ezek után Újlipócia lakói joggal aggódnak a Pozsonyi úton minden decemberben őrködő virágbolti rongyangyalért, Lujzáért. Reméljük, rá nem vár ilyen sanyarú sors!

megoszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük