Madárjóslás farhátból!!!

Az ókori görögök már alkalmazták a madárjóslást a jövő kifürkészésére. A madarak röptéből, vagy éppen belső szerveinek, pl. májának vizsgálatából vontak le következtetéseket a jövőre nézve. Én fejlesztettem a technikát, farhátból jósolok.

A hibbantaknak szóló porhintés az egész

Köztudomású, hogy a mi szeretett Vezérünk megint gondoskodott az ő jó népéről  és befagyasztotta néhány élelmiszer árát októberi szinten. Ilyen pl. a liszt, a cukor és a csirkefarhát. Ez egyben mutatja is, hogy min él a magyar nyugdíjas Kánaánban. Lesújtó helyzet ez táplálkozás egészségügyi szempontból is, de ez a legkevesebb.

Ez azt is mutatja, hogy Orbán mennyire hülyének nézni a saját rajongóit, akik persze meg is érdemlik ezt. Először is, ha egy kereskedőnél van 200 féle termék és abból hatnál nem tudja megszerezni a hasznát, amiből megél, akkor az itt elveszett pénzt úgy fogja visszaszerezni, hogy azt a veszteséget szétteríti a többi árura és azok árát emeli meg. Pl. a szappanét, a wc papírét, amit szintén naponta használnak a vásárlók. Mivel egy kapitalista társadalomban nem lehet mindent hatósági árassá tenni, ehhez joga is van, tegye is meg! Ezt Orbán is tudja, szóval a hibbantaknak szóló porhintés az egész.

Majd ha Orbán eladja a hatvanpusztai birtokot és árát szétosztja szegények között, meg a nemzet Gázszerelője eladja vagyonát és a lóvét átadja a nyugdíjkasszának, akkor lehet számonkérni a külvárosi Mariska Kereskedelmi és Szolgáltató Kft ügyvezetőjét, vagy a Lidlt hogy ilyet cselekszik. De addig minden más csak üres duma, a mocskos fideszes lopás leplezése!

A farhát jóslásom szerint

A fentiek  azt is jelentik, hogy az ellenzék MZP folyamatos szerencsétlenkedése ellenére jó eséllyel szalad neki a választásnak. Tudni kell, hogy Orbánék állandóan közvéleménykutatnak, akár hetente többször is. Pontosan tisztában vannak tehát a közhangulat alakulásával. Tudják, hogy szorul a hurok, a népnek elege van belőlük, hiába hülyítettek és /vagy/ vásároltak meg kb. 2,5 millió embert a választáshoz. Ez egyrészt olvadt, másrészt nőtt az ellenzék tábora.

Ezért vannak most ezek a kétségbeesett, sztálinista, kapkodó intézkedések a szellemileg szegényebb polgárok szavazatának megvásárlásra. De a farhát fixált hatósági ára már olyan kétségbeesett lépés, aminek az értelmetlenségét, haszontalanságát egy nem túl okos magyar is képes átlátni, ha a farhátat nem veszi ugyan drágábban két hét múlva se, de a fenekét drágább papírral törli.

A Vezér reszket

Nem tudja elképzelni az életét hatalom nélkül. De érzi a vesztét. Ezért is menekítette ki Tiborcz Királyfit és Rasi Hercegnőt Marbellára, az erkölcsileg züllött, pedofilizáló, tömeges ereszcsatorna gyártásra szakosodott, “hanyatló Nyugatra”. Meg azért, mert már annyit loptak itthon, hogy ott is labdába rúgnak pl. az ingatlan ügyletekben és a hibbant fidesz rajongó oda végképpen nem lát el. Beveszi a dumát, hogy nyelvtanulás miatt kellett kiköltözni, mintha fatornyos kis hazánkban nem lennének jó nyelvoktatók! Mert azt nem hiheti senki, hogy Rasiciéknak nem futi megfelelő óradíj megfizetésére!

Szóval Kedves, Magyar Testvéreim az Úrban!

Bármit is pofázik a néptől ellopott televízió, rádió, az írott és elektronikus sajtó, igenis van esély az ellenzék győzelmére. Arra, hogy ezt a piszkos maffiát elzavarjuk először a Parlamentből, aztán pedig betessékeljük a sittre, ahová a tolvajok valók. Ha nem így lenne, akkor Orbán nem osztogatna a közvéleménykutatások ismeretében ilyen veszettül és nem venné fel a nagy hiteleket, hogy legyen miből szavazatokat vásárolni és még többet ellopni, spájzolni a nehéz időkre.

Ezt mutatja nekem a farhát jóslás. Higgyetek nekem, a hosszú távú politikai jóslataim mindig bejöttek eddig, és ezután is így lesz. De kérek mindenkit, hogy mondja a magáét az utcán, a boltban, a munkahelyen, a fodrásznál és mindenhol máshol is! Terjesszétek, hogy meg kell buktatni ezt az aljas, képmutató, az ország jövőjét felzabáló, mocskos rendszert!

Ha ezt megteszitek, megtesszük, akkor jó néhány mostani főkolompos a sitten köt majd ki és sok lesz a pentitó, a bűnbánó maffiózó is. De ehhez választást kell nyerni! Úgyhogy mindenki emelje fel a hátsóját és mondja ki hangosan:- “Orbán takarodj, Orbán takarodj!”

Kapcsolódó

 

madárjóslás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük