Hétfőn délután egy müncheni kórházban elhunyt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – értesült az AC News


A hírt a fia, Dániel is megerősítette

A hír valóban igaz, meghalt. Beteg volt, de nem számítottunk erre. Most nem tudok beszélni. Még fel sem fogtam az egészet, és rengeteg dolgot kell intézni

Terry Black 71 éves volt. Két éve a Blikknek azt mondta, szervezetét ötödik alkalommal támadta meg a rák, akkor a tüdejében találtak daganatot, amely a csontvelőben képzett áttétet.

Terry Black a közelmúltban infarktust kapott, ami után műteni is kellett. A hét végén már kiengedték az intenzív osztályról, úgy tűnt, az állapota egyre jobb, minden oka megvolt arra, hogy bízzon a felépülésében.

A transzvesztita előadóművész múlt pénteken azt írta a Facebookon, hogy

„a péntek 13 nekem szerencsés nap, a műtét sikerült, a szívem megint működik.”

Édesapja cigányprímás volt

Rácz Károly harminc évig élt Nyugat-Németországban, s pornószínészként dolgozott, több mint 150 filmben. Miután visszatért Magyarországra, megnyitotta az ország első melegbárját, a Lokált (a híres Fészek Művészklub szomszédságában). Később a Belvárosban, a Szép utcai Darling bárt működtette.

2001-ben örökbefogadott egy kisfiút, Dánielt, majd 2005-ben egy kislányt

A Szabad Szabadság Pártnak nyolc évig volt az elnöke. 2009-ben elindult európai parlamenti választásokon a Magyarországi Kisebbségek Pártja jelöltjeként. 2010-ben az MSZP színeiben indult jelöltként Tököl egyik választókerületében. 2015-ben pacemakerműtéten esett át. 2016 óta Münchenben élt két gyerekével, ahol végbélrákkal kezelték. A jövőt illetően derűlátó volt, de azért megírta végrendeletét, és egy stúdióban rögzítette saját halotti beszédét. Közben örökbefogadott gyerekeinek vér szerinti anyja újból kilátásba helyezte, hogy megpróbálja visszaszerezni gyerekeit.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét