Sorting by

×

Mészáros Lőrinc, még így karácsony előtt is behúzott egy közbeszerzési győzelmet

Mészáros Lőrincet akár közbeszerzési varázslónak is nevezhetnénk, ha nem ismernénk, nem csak a hátrszelét, de azt is, hogy ki fújja azt. Mészáros most így néhány nappal karácsony előtt is villantott egy nagyot az ország leggazdagabb embere.

Nem régen még…

Mészáros Lőrinc 2010 óta halmozza sikereit az üzleti életben és azon belül is a közbeszerzési piacon, pár év alatt épített többszáz céget magába foglaló cégbirodalmat és mintegy egymilliárd dolláros vagyont, miközben a Felcsút környékére szakosodott gázszerelő cége 2007-ben veszteségessé vált és majdnem tönkrement. (Tóth István János)

Tegnap két tendert is sikerült elnyernie, ma egy újabbat.

A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. arról értesítette a befektetőket, hogy az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint ajánlatkérő által kiírt „DMRV vízellátás kapacitásbővítő fejlesztések-kivit” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó

nettó 15 725 960 152,- forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

– tette közzé a Mészáros és Mészáros Zrt. közvetett tulajdonosa, az Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Nem ez volt az egyetlen pályázat, ahol sikeresen szerepeltek mostanában Mészáros Lőrinc érdekeltségei. Például néhány nappal ezelőtt 17 milliárdos hajdúnánási üzletet vitt el, hétfőn pedig két vízügyi tenderen lett befutó.

Forrás: mfor

Minden ami Mészáros (Archív)

Mészáros

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.